Horoscopul lunii APRILIE 2023

O lună aprilie cu evenimente astrale unicat, apar surprize la tot pasul, se iau decizii marcante de destin.

BERBEC

Jupiter, planeta schimbării și a progresului, a intrat în semnul tău, unde rămâne până în mai. Asta face din 2023 un an în care vrei să arăți ce poți și îți impui punctul de vedere. Micile tale excentricități vor fi primite cu entuziasm, nu mai e cazul să le ascunzi… Soarele își revarsă razele benefice asupra ta, aducându-ți vești bune și energie. Semnele unei vieți noi înmuguresc discret în multe domenii ale vieții, ai grijă să nu ratezi oportunitățile acestei perioade tumultuoase, așa cum îți place ție.

TAUR

Luna aceasta creșteți emoțional, învățați o lecție importantă și sunteți capabili să lăsați în urmă trecutul. E vremea să trageți linie sub ce a fost și să vă pregătiți pentru un viitor nou.

GEMENI

Aprilie pare să aducă schimbări de registru. Viața voastră a fost oscilantă în ultimele luni, dar acest lucru se termină. În aprilie porniți cu motoarele turate la maximum.

RAC

S-ar putea să fii nevoită să iei decizii privind locuința, unde și cu cine să împarți spațiul vor fi puncte impor­­tante pe agenda ta. Cauți ceva nou? Mijlocul lunii este momentul prielnic deciziei.

LEU

Te vei simți mult mai încrezătoare în aprilie. Piedicile ridicate în drumul tău par mai ușor de trecut și vei primi vești bune pentru a da startul unui proiect special. Iubirea ar putea lua o turnură oficială…

FECIOARA

Veți primi niște răspunsuri existențiale, veți simți inspirație. Stima de sine va fi foare ridicată, o să faceți impresie bună și o să vă folosiți toate abilitățile și talentele. Luna Plină aduce mari decizii.

BALANȚA

Problemele emoționale își găsesc rezolvarea. În aprilie se încheie­ un ciclu din viața voastră. S-ar putea să fie o supă­rare la începutul lunii, dar oricare ar fi, se limpezește atmosfera.

SCORPION

Ești mai dispusă la visare decât la acțiune luna asta. Nu te învinovăți prea tare pentru „lenevie, e mai important să-ți acorzi timp de gândire și să faci planuri, să-ți lași imaginația să zboare.

SĂGETĂTOR

Vei începe luna pusă pe fapte mari, convinsă că, dacă ești organizată, poți să faci orice. Vestea bună e că totul este cât se poate de adevărat! Așa că scapă de lucrurile inutile pentru a face loc proiectelor noi.

CAPRICORN

Știi unde vrei să ajungi și cum să faci asta. Singura problemă e să-i convingi pe ceilalți că ai dreptate. Nu te enerva dacă asta nu se întâmplă instant. Oamenii au nevoie să te cunoască înainte de a lua o decizie.

VĂRSĂTOR

Secretul succesului tău în aprilie este să știi cum să separi lucrurile importante de cele lipsite de valoare. Asigură-te că toată lumea e de acord înainte de a te angaja în orice proiect, dacă vrei să salvezi timp.

PEȘTI

De pe data de 4, Mercur, planeta comunicării, te va împinge de la spate să-ți faci cunoscute intențiile. Dacă trebuie acum să convingi pe cineva de calitățile tale, fii încreză­toare, astrele sunt de partea ta!

Zodiacul Chinezesc: Cele patru grupe mari ale prieteniei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop lunar