Horoscopul lunar septembrie 2018 pentru Vărsător. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar septembrie 2018 pentru Vărsător

Urmează o perioadă, în principiu, pozitivă, după cum arată horoscopul lunar septembrie 2018 pentru Vărsător. Cu schimbări bruște de dispoziție, ce-i drept, dar nimic îngrijorător. Află previziunile complete!

Nu te aștepta la ceva nemaipomenit luna aceasta, pentru că nu se va întâmpla. Poate acesta va fi și motivul indispozițiilor tale pasagere. Zodia Vărsătorului gândește măreț, vizionar, și acționează cu eroism. Merită să obțină rezultate pe măsură. Dar nu tot timpul lucrurile sunt bine aranjate acolo, sus. În septembrie, va trebui să te bucuri că nu dai înapoi. Vâslești contra valului, așa că starea pe loc e o victorie. Dar tu chiar reușești să și înaintezi puțin.

Horoscopul lunar septembrie 2018 pentru Vărsător: CARIERĂ

Luna aceasta, ți se cere mai multă diplomație, mai multă flexibilitate. Nu beneficiezi de forța independenței ca în alte perioade. Va trebui să te bazezi pe colaborare și pe munca în echipă. Ascultă-i pe cei care au mai multă experiență ca tine în anumite privințe. Altfel, te vei trezi că alergi de una singură, cu vântul în față.

O situație aproape fără precedent va fi în privința banilor. Îți vei dori să cheltuiești ba pe una, ba pe alta… Din fericire, ceva se opune de fiecare dată. Și, în felul acesta, vei rămâne cu banii în buzunar, în loc să zboare așa cum ți-ar plăcea ție.

Horoscopul lunar septembrie 2018 pentru Vărsător: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Nimic nou pe Frontul de Vest. Calm și relaxare în cuplu și în familie. Discuții puține, tăceri reconfortante… Acel anumit fel de a vă ști unul altuia gândurile și de a conta unul pe altul.

În privința cercului de prieteni și cunoștințe, va trebui să arăți înțelepciune. Unii nou-veniți, vor încerca să ia locul altora vechi. Nu numai că nu este corect, dar nu e nici benefic. Necunoscuții care mișună în jurul tău nu sunt de încredere.

Horoscopul lunar septembrie 2018 pentru Vărsător: SĂNĂTATE

Posibile dureri de cap înfundate, mocnite. Hidratează-te cum trebuie! Când o asemnea durere tinde să se instaleze, bea un fresh de portocale – se pare că este cea mai rapidă cale de hidratare. Posibil să ai ziua stări de somnolență, iar noaptea, să adormi greu. Nu mânca seara cu 3 ore înainte de culcare. Ieși la o plimbare cu o oră-două înainte de a te culca. Întuneric, liniște, camera aerisită, telefonul oprit… și noapte bună!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop