Horoscopul lunar septembrie 2018 pentru Pești. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar septembrie 2018 pentru Pești

Horoscopul lunar septembrie 2018 pentru Pești semnalează prezența a doi protectori. Ceres, care, de obicei, este adversarul Peștilor, va fi acum benefic. Alături de el, se va manifesta patronul zodiei, Venus. Află previziunile complete!

Această combinație neobișnuită de influențe va da o imagine neclară dar foarte interesantă. Pe ansamblu, luna septembrie va fi o perioadă agitată și dezordonată pentru Zodia Peștilor. Cu momente de disconfort fizic, cu stări emoționale contradictorii și cu capacitate de concentrare redusă. Nu-ți propune nimic important și nu munci mai mult decât e strict necesar.

Horoscopul lunar septembrie 2018 pentru Pești: CARIERĂ

Dușmanul binelui e „mai binele'. Dacă ai ajuns într-un punct satisfăcător, ar fi bine să te mulțumești cu rezultatul obținut. Ai un val de energie și ambiție care te împinge mai departe. Sunt semne că ești în pericol să depășești linia optimă și să răstorni situația în defavoarea ta. Nu-ți forța norocul, nu forța bunăvoința șefilor.

Este valabil și în privința banilor, dacă muncești pe bază de colaborări. Dacă încerci să storci mai mult decât ți s-a oferit, s-ar putea să se renunțe la serviciile tale.

Un alt pericol care te paște este graba, nerăbdarea de a obține rezultate. Ești pe un drum bun sub aspect profesional. Doar că rezultatele nu vin atât de repede pe cât ți-ai dori. Asta te determină să faci alegeri pripite și să pierzi mai mult decât ai câștigat. Păstrează-ți linia de conduită morală și profesională care te caracterizează. În final, totul va ieși așa cum vrei tu.

Horoscopul lunar septembrie 2018 pentru Pești: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

O oarecare doză de impulsivitate amenință armonia în cuplu și, în general, în relații. Dacă vrei să rezolvi o situație anume, nu te repezi. Gândește, cântărește, discută calm. Trebuie să fii foarte convinsă de decizia pe care urmează s-o iei. Fie că e încheierea unei relații, fie că e trecerea la alt nivel.

În aceeași linie, nu judeca pe nimeni pripit. Prieteni sau cunoștințe, un potențial partener. Și nu-ți mai apăra cu atâta îndârjire poziția. Nu atentează nimeni la demnitatea, integritatea și independența ta. În jur, se vede ceva agitație, dar nu e nimic periculor și rău-voitor.

În familie, ești la un pas de o frumoasă armonie. Trebuie, doar, să respiri un moment și să te lași pe mâna celor care te iubesc. Lasă-i să propună programul de weekend și bucură-te de invitație.

Horoscopul lunar septembrie 2018 pentru Pești: SĂNĂTATE

Ai avut vreodată un atac de panică? Este posibil să ai luna aceasta ceva asemănător. Sau o ușoară tahicardie pe fond nervos. Poate oscilații ale tensiunii și mici tulburări de echilibru. Toate astea, pentru că organismul tău este supus unor influențe contradictorii. Respiră, bea un ceai de tei, cu soc, cu lămâie. Și asigură-te că dormi suficient.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop