Horoscopul lunar septembrie 2018 pentru Taur. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar septembrie 2018 pentru Taur

Vei avea de înfruntat situații în care numai o gândire clară, obiectivă te vor conduce la succes. Horoscopul lunar septembrie 2018 pentru Taur semnalează sprijinul pe care îl vei primi din partea mai multor aștri: Luna, Mercur și Venus. Află previziunile complete!

Mercur are o influență dinamizatoare. Uneori, este posibil să determine chiar prea multă dinamică. Nativii din Zodia Taurului sunt, oricum, impulsivi. Sub influența lui Mercur s-ar putea să întreci măsura.

Horoscopul lunar septembrie 2018 pentru Taur: CARIERĂ

Ceea ce te caracterizează în această perioadă este dinamica. Te vei mișca repede, vei fi eficientă, dar va exista și reversul. Vei avea tendința de a-ți pierde repede răbdarea și de a sări de la una la alta. Tot din lisă de răbdare, este posibil să intri în conflict cu ceilalți. Când simți că te enervezi pe cineva, gândește-te puțin dacă nu cumva ritmul tău este prea ridicat.

Din această viteză permanentă va rezulta un lucru remarcabil. Vei cheltui puțin și nu sume importante, pentru că nu vei avea răbdare să studiezi bine ofertele. Și nici să colinzi magazinele. Când vine vorba de bani, Taurul nu mai este chiar așa de impulsiv.

Horoscopul lunar septembrie 2018 pentru Taur: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Venus te predispune la romantism. Luna te face intuitivă și sensibilă la dorințele celorlalți. Dar, din nou, Mercur îți dă ghes să scurtezi discuțiile și să iei decizii rapide. Dacă ești singură, s-ar putea să sari pe negândite într-o relație. Și tot atât de repede să te răzgândești și să abandonezi.

Taurii familiști trebuie să aibă mai multă răbdare, mai ales cu copiii. Să facă efortul să-i asculte și să nu-i repeadă dacă au pretenții exagerate.

Horoscopul lunar septembrie 2018 pentru Taur: SĂNĂTATE

Riscurile de luna aceasta nu sunt foarte mari, dar există. Ai putea suferi unele accidentări generate de grabă și neatenție. La efort, s-ar putea să simți că nu-ți ajunge respirația. Fie fumezi cam mult, fie ți-ai pierdut condiția fizică. Fie amânfdpuă, plus câteva kilograme în plus.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop