Horoscopul lunar septembrie 2018 pentru Gemeni. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar septembrie 2018 pentru Gemeni

Horoscopul lunar septembrie 2018 pentru Gemeni anticipează o perioadă confortabilă, fără stres. O să ai doar acele probleme pe care ți le creezi singură. Află previziunile complete!

În general, nativii din Zodia Gemenilor nu sunt amatori de conflicte și confruntări. Adică sunt diplomați. Însă luna aceasta e posibil să te plictisești de prea mult bine. Din când în când, vei simți nevoia să le încerci celorlalți răbdarea și toleranța. Acesta este soiul de probleme pe care ai putea să ți le faci singură.

Horoscopul lunar septembrie 2018 pentru Gemeni: CARIERĂ

Ai front de lucru, ai energie, trebuie să ai și planificare. Dacă te ambalezi tare de la început, n-o să te țină toată luna. Dozează-ți energia și alternează săptămânile de lucru cu weekebndurile de relaxare. În plus, dacă impui un ritm de muncă nerealist, ceilalți ar putea să nu te vadă cu ochi buni.

Ca să nu te lase la un moment dat entuziasmul, încearcă ceva nou. Sau încearcă să abordezi mai multe proiecte, atâtea câte simți că poți duce. Dar calculează să le poți termina până la sfârșitul lunii. Nu se știe dacă luna viitoare va mai fi la fel de spornică.

Chiar dacă acum stai bine cu banii, nu cheltui chiar tot. Nu te vei simți confortabil dacă vei rămâne fără bani înainte de sfârșitul lunii.

Horoscopul lunar septembrie 2018 pentru Gemeni: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Septembrie va fi o perioadă bună din punct de vedere romantic. Împreună cu partenerul tău vei descoperi preocupări și distracții noi. Vă veți face prieteni noi și vă veți vedea des cu cei vechi.

Dacă ești singură, n-ar strica să fii atentă în jurul tău. Este posibil ca cineva pe care-l cunoști să devină mai interesant decât ți s-a părut până acum. Iar asta se va întâmpla repede, în prima parte a lunii.

Pentru Gemenii familiști poate să devină puțin plictisitor. Dacă membrii familiei își dedică o parte din timp prietenilor, se vor întoarce apoi cu plăcere acasă. Schimbul de povești și impresii de la cina în familie va fi amuzant și revigorant.

Horoscopul lunar septembrie 2018 pentru Gemeni: SĂNĂTATE

Trebuie să-ți introduci ceva nou în dietă. Slăbiciunea pe care o simți uneori poate fi un semn de anemie sau o carență de orice fel. Amintește-ți ce n-ai mai mâncat de mult: anumite fructe, anumite legume? Pește? Acel aliment deține secretul. Reechilibrează-ți dieta și, în scurt timp, te vei simți perfect.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop