Horoscopul lunar septembrie 2018 pentru Capricorn. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar septembrie 2018 pentru Capricorn

Mercur, patronul semnelor de Pământ, se află luna aceasta la datorie. Horoscopul lunar septembrie 2018 pentru Capricorn spune că trebuie să dai prioritate intuiției în fața rațiunii. Află previziunile complete!

E destul de greu să-i ceri unui nativ în Zodia Capricornului să aibă mai multă încredere în intuiție decât în rațiune. Dar se mai întâmplă și așa din când în când. Dacă simți că te afli într-o situație în care regula nu se aplică, probabil că așa și este. Inima ce-ți spune? Ai face bine s-o asculți.

Horoscopul lunar septembrie 2018 pentru Capricorn: CARIERĂ/

Marte are un rol activ în viața ta profesională de luna aceasta. Trebuie să înaintezi cumva, să nu încerci să ții cu dinții de situația actuală. Marte îi ajută pe cei care luptă. Calculele raționale îți spun să nu riști? Apelează la intuiție. Dacă nu simți chiar spaimă sau repulsie față de noul proiect sau noul job, atunci go for it! Este valabil cu atât mai mult cu cât lucrezi pe cont propriu.

Dacă nu te simți chiar în largul tău cu banii, alege-ți prioritățile. De fapt, luna aceasta, vei fi atât de ocupată încât nici nu vei avea timp să cheltuiești.

Horoscopul lunar septembrie 2018 pentru Capricorn: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Dragostea va fi pentru tine domeniul cel mai prosper luna aceasta. Vei prinde din zbor gândurile și dorințele partenerului tău. Și vei avea câteva idei geniale de îndeplinire a lor. La rândul tău, vei avea capacitatea să te bucuri de fiecare gest pe care altădată poate că l-ai fi trecut cu vederea.

În cercul de prieteni, vei avea chiar mai multă influență decât îți dorești. Vei vedea că unii încearcă să te imite în diverse privințe. Alții îți vor cere insistent sfatul și vor încerca să-l urmeze ad literam. Mai bine nu da sfaturi, ca să nu ieși răspunzătoare în caz de eșec.

Horoscopul lunar septembrie 2018 pentru Capricorn: SĂNĂTATE

Dacă ai planificat să ai un copil, luna asta ai toate șansele să rămâi însărcinată. Tot organismul tău este pregătit pentru asta. Dacă nu ai planificat așa ceva, atunci ai mare grijă. Folosește mijloace contraceptive sau… abține-te.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop