Horoscopul lunar septembrie 2018 pentru Berbec. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar septembrie 2018 pentru Berbec

Horoscopul lunar septembrie 2018 pentru Berbec te avertizează să reduci puțin ritmul. Trebuie să-ți fundamentezi mai bine acțiunile și să-ți cântărești mai bine vorbele. Află previziunile complete!

În ultima vreme, nativii din Zodia Berbecului sunt din ce în ce mai agitați și mai imprudenți. Atragi atenție nedorită asupra ta. Va trebui să te retragi puțin și să-i lași pe ceilalți să uite pe moment de tine. Retrasă în umbră, vei putea să-ți gândești mai bine acțiunile.

Horoscop lunar septembrie 2018 pentru Berbec: CARIERĂ

Deocamdată, ia o pauză din urmărirea scopurilor și ambițiilor. Muncește în liniște și așteaptă să vezi ce se mai întâmplă. S-ar putea ca morile de vânt cu care te lupți de la o vreme să se dărâme de la sine. Nimic nu e veșnic: nici conflictele, nici șefii de mucava.

Profită de faptul că stai bine cu banii și fă-ți câteva plăceri nevinovate. Îți poți permite chiar cheltuieli mai importante, achiziții pentru casă, înscrierea la un curs sau un abonament la sală. Deși sunt puține șanse să te duci.

Nu plănui schimbări importante în carieră. Nu se întrevede nimic de acest gen deocamdată. Este mai bine să mergi înainte cu ceea ce ai început până într-un moment mai favirabil schimbărilor.

Horoscop lunar septembrie 2018 pentru Berbec: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

În ultima vreme te-a acaparat munca în dauna vieții personale și a familiei. Este timpul să te revanșezi. Nu mai duce cu tine, acasă, frustrările și conflictele de la muncă. Dimpotrivă, rupe-te total de ele în compania celor dragi. Adu-ți aminte de partenerul tău. Privește-l mai atent, ascultă-l și vei avea surpriza să te reîndrăgostești. Este exact ceea ce-ți trebuie.

Pe de altă parte, dacă ești pe punctul de a-ți face o relație nouă, fii prudentă. Ești vulnerabilă și abi aștepți să te arunci în brațele cuiva ca să te consoleze. Nu toată lumea merită această încredere. În jurul tău roiesc oameni de tot felul. Cântărește-i bine înainte de a lăsa garda jos.

Horoscopul lunar septembrie 2018 pentru Berbec: SĂNĂTATE

Fă tot ce ține de relaxarea activă. Altfel riști o cădere nervoasă. Dacă nu ești o mare sportivă, dedică-te grădinii, gospodăriei, cititului. Orice, numai să-ți ocupi mintea cu ceva plăcut. Și reevaluează-ți dieta zilnică. S-ar putea să constați că, în ultima vreme, ai cam uitat să mai mănânci. Un organism bine hrănit va susține un psihic tonic.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop