Horoscopul lunar octombrie 2018 pentru Vărsător: carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar octombrie 2018 pentru Vărsător

Horoscopul lunar octombrie 2018 pentru Vărsător anticipează o perioadă interesantă, pozitivă. Ai o mulțime de îndoieli în toate privințele. Și totuși, influențele astrale sunt bune. Trebuie, doar, să ai încredere și curaj. Află previziunile complete!

Vărsătorul are întotdeauna în minte niște planuri mari. De data aceasta, ai nevoie de susținere și de relații. Așa că profită de orice împrejurare prielnică. Ieși în lume, mergi la evenimente și caută să captezi atenția cui trebuie.

Horoscopul lunar octombrie 2018 pentru Vărsător: CARIERĂ ȘI BANI

Urmează o perioadă de stabilitate profesională și financiară. Calculele tale dau roade. Vei fi la zi cu toate plățile fără să resimți vreun efort.

Nu este momentul să începi proiecte noi. Toate acele idei mărețe pe care le ai au nevoie de încă puțin timp să se coacă. Deocamdată, dezvoltă proiectele în derulare. Ai stabilitate, ai coerență, ai energie, deci totul va merge bine.

La un moment dat, vei simți că s-a agățat cineva de tine și atârnă greu. Dacă este așa, nu te jena să te scuturi și să-ți vezi de drum. Orice povară de prisos te va încetini. Or, tu trebuie să fii în grafic și să-ți faci și rezerve de timp pentru debutul proiectelor pe care le plănuiești.

Horoscopul lunar octombrie 2018 pentru Vărsător: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Pe plan personal, s-ar putea să fie o perioadă mai puțin satisfăcătoare. Ca de obicei, Vărsătorul e înaintea tuturor cu mentalitatea. Deci, și înaintea partenerului de viață, dacă nu se întâmplă ca acesta să fie tot un Vărsător. De obicei, partenerul are încredere în tine, te admiră și te urmează. De data aceasta, însă, fie că vei fi mai puțin comunicativă, fie că ideile tale vor fi chiar ieșite din comun. Rezultatul este că partenerul se va simți lăsat în urmă și se va bosumfla.

Dacă nu ești într-o relație, luna aceasta nici nu vei avea răbdare să începi una. Nu te tentează să cunoști oameni în scopuri romantice. În societate, ești prea absorbită de scopurile profesionale.

Horoscopul lunar octombrie 2018 pentru Vărsător: SĂNĂTATE

Ești energică și robustă. Dar uiți să mănânci, uiți să te hidratezi și nu ai timp să dormi. Așa că nu te mira dacă te trezești cu durere de cap. Soluția: un frsh de portocale la fiecare trei ore. Și mai mult somn în noaptea următoare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop