Horoscopul lunar octombrie 2018 pentru Pești: carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar octombrie 2018 pentru Pești

Ignoră-i pe cei care te distrag de la îndeplinirea obiectivelor tale. Horoscopul lunar octombrie 2018 pentru Pești indică un moment prielnic pentru orice îți propui. Important este să scapi de zgomotul de fond. Află previziunile complete!

În jurul tău este o agitație inutilă și neproductivă. Dintr-un motiv numai de ei înțeles, toți încearcă să te descurajeze. Însă datele astrale sunt complet de partea ta. Ignoră-i, trimite-i la plimbare și vezi-ți de drumul tău.

Horoscopul lunar octombrie 2018 pentru Pești: CARIERĂ ȘI BANI

Stresul și bruiajul se vor manifesta mai ales în domeniul profesional. Este posibil să nu-ți poți clarifica situația și opțiunile pe cale rațională. Urmează-ți intuiția pentru că este puternică luna aceasta.

Dacă ai propria afacere, nu te grăbi s-o extinzi chiar acum. Este o perioadă prielnică mai degrabă consolidării. Totodată, ai șanse să descoperi niște căi de scurgere nejustificată a banilor. Nu mulți, dar în timp se adună.

Dacă ești angajată, în perioada următoare poți învăța multe. Observând discret ce fac alții vei găsi utile multe aspecte. Drumul drept între două puncte nu este întotdeauna cel mai scurt. Dacă înveți să faci niște ocolișuri discrete, s-ar putea să ajungi mai repede la destinație.

Horoscopul lunar octombrie 2018 pentru Pești: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Pentru familiștii nativi în Zodia Peștilor, este timpul pentru cei dragi. Dacă simți că vrei să ieși puțin din cadrul obișnuit, fă-o împreună cu ai tăi. Relaxarea în aer liber îți va prii acum, în ultimele zile de toamnă. Copiii au nevoie de mișcare și, astfel, te vor bate la cap mai puțin.

Dacă nu ești într-o relație, profită de libertate. Probabil că nici nu simți nevoia să te atașezi de cineva. Pe moment, ești preocupată de tine, de echilibrul tău interior. Nici ieșirile în societate nu sunt foarte tentante acum. Dacă preferi să te dezvolți spiritual pe cont propriu, fă-o acum pentru că împrejurările astrale sunt prielnice.

Horoscopul lunar octombrie 2018 pentru Pești: SĂNĂTATE

Neplăcerile îți pot veni din afară. Organismul tău e într-o stare bună. Însă suprasolicitarea din partea celor din jur te-ar putea priva de odihnă. O ușoară depresie ar putea să apară după jumătatea lunii. Se tratează simplu, cu mișcare în aer liber și cu expunere la soarele blând de toamnă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Horoscop