Horoscopul lunar octombrie 2018 pentru Taur: carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar octombrie 2018 pentru Taur

Luna aceasta vei fi nevoită să accepți mai multe lucruri care nu-ți plac, după cum avertizează horoscopul lunar octombrie 2018 pentru Taur. Diplomație în loc de impulsivitate; colaborare în loc de independență; înaintare pas cu pas în loc de viteză turbo. Află previziunile complete!

Se pare că a venit scadența pentru niște treburi neterminate din urmă. Pur și simplu, dacă nu rezolvi mai întâi pe acelea, te blochezi.

Horoscopul lunar octombrie 2018 pentru Taur: CARIERĂ ȘI BANI

Nu mai poți înainta fără să duci la bun sfârșit proiectele începute. Dacă ți-au rămas neterminate, înseamnă că nu ți-au fost foarte agreabile. Sau n-ai avut toate datele necesare. Există o portiță de scăpare, totuși. Dacă ai posibilitatea de a pasa altcuiva acele proiecte, fă-o. Sau cere cuiva să te ajute. Asta duce la una dintre cerințele grele pentru Taur: diplomația.

Dacă te presează o anumită cheltuială, acceptă ajutorul cuiva apropiat. Un împrumut pe termen scurt este ideal pentru tine în această perioadă bizară.

Horoscopul lunar octombrie 2018 pentru Taur: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Dacă nu reușești să-ți asculți partenerul, măcar cale de trei fraze, se va întâmpla ceva urât. Chiar dacă repetă niște lucruri, chiar dacă nu-i e clar ce vrea să zică, fă un efort și ascultă-l. Ajută-l să-și formuleze ideile. Poate că și atitudinea ta repezită îl intimidează într-o măsură. Este valabil și în cazul celorlalți membri ai familiei, sau între prieteni.

Luna aceasta, simți nevoia să refuzi invitațiile și să eviți ieșirile pe care le anticipezi obositoare sau plictisitoare. Cântărește bine și vezi dacă nu cumva la unele dintre evenimente participarea este chiar obligatorie!

Horoscopul lunar octombrie 2018 pentru Taur: SĂNĂTATE

Nu uita tratamentul, dacă urmezi vreunul. Nu sări peste programarea la dentist sau la altă consultație. Te simți bine, ești în deplinătatea forțelor și ți se pare că nu mai ai nicio problemă și nici nevoie de doctori. Însă neglijența de acum te poate costa într-un viitor nu prea îndepărtat.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop