Horoscopul lunar octombrie 2018 pentru Gemeni: carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar octombrie 2018 pentru Gemeni

Horoscopul lunar octombrie 2018 pentru Gemeni anticipează niște provocări interesante. Intuiția și iuțeala în acțiune sunt cărțile tale câștigătoare. Află previziunile complete!

Dacă ai strâns o mulțime de idei originale și încă nu le-ai pus în practică, acum ocaziile vor veni una după alta. Important este să nu intri deloc în panică atunci când se produc schimbări de ultim moment. Soluțiile tale ingenioase te vor propulsa în fruntea plutonului.

Horoscopul lunar octombrie 2018 pentru Gemeni: CARIERĂ

Provocările vor fi mai ales de ordin profesional. Poziția de observator te-ar avantaja cel mai bine. Când în jur se vehiculează idei și decizii care se bat cap în cap, e mai bine când poți să stai deoparte și să aștepți să se liniștească apele. Dar de multe ori nu se poate. Dacă ești implicată direct, fă manevre năucitoare. Ideile tale aparent fanteziste s-ar putea să ofere soluțiile optime. Nu sta să mai dai explicații. Nu toți vor înțelege ce faci, dar în fața rezultatelor excelente, vor renunța să mai pună întrebări.

Cu banii, va fi o lună foarte inegală. Strategia va fi să amâni tot ce poți amâna. Mai întâi să ajungi la sfârșitul lunii, să tragi linie și să vezi care-s banii de care dispui. Apoi, ia-o pas cu pas, de la cele mai importante, la cele mai neesențiale cheltuieli.

Horoscopul lunar octombrie 2018 pentru Gemeni: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Partenerul ar putea deveni cam pisălog. Sau ar putea să-ți ceară părerea în tot felul de chestiuni despre care n-ai habar. Încearcă să nu-l expediezi scurt – expediază-l mai pe ocolite. Sau, dacă ai suficientă răbdare, pune întrebări suplimentare și dă-ți o părere. Dacă ai o întreagă familie (incluzând copii), înmulțește povestea de mai sus cu numărul de membri ai familiei. Include-te și pe tine, pentru că și tu vei avea să-ți pui niște întrebări.

În societate, vei nimeri în tot felul de grupuri agitate și petrecărețe. Și tu, la mijloc. Va trebui să te folosești de acea abilitate a ta de a privi ca simplu observator, părând, totodată, foarte implicată. Ici-colo câte o vorbă de duh bine plasată și te-ai scos!

Horoscopul lunar octombrie 2018 pentru Gemeni: SĂNĂTATE

Nu sănătatea va fi problema luna aceasta. Vei avea surpriza plăcută că ai pierdut niște kilograme fără să-ți fi bătut capul. Sau că ai câștigat în forță sau în mobilitate. Poate vei avea surpriza să reușești un tur de forță al memoriei sau să te concentrezi și să înțelegi ceva care credeai că te depășește.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop