Horoscopul lunar octombrie 2018 pentru Scorpion: carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

 

Horoscopul lunar octombrie 2018 pentru Scorpion

Influența Lunii va activa caracteristicile tipice ale zodiei tale. Dar nu vor fi provocări serioase pentru tine, după cum arată horoscopul lunar octombrie 2018 pentru Scorpion. Află previziunile complete!

Suspiciunea cu care privești totul și pe toți va fi la cote mari luna aceasta. O ranchiună mai veche seva reactiva. Pe de altă parte, vei fi decisă în acțiune și te vei baza pe aliații tăi de nădejde.

Horoscopul lunar octombrie 2018 pentru Scorpion: CARIERĂ ȘI BANI

Pentru Scorpion, munca e foarte importantă. Aliații tăi adevărați sunt cei care muncesc cot la cot cu tine. Te vei baza pe ei cu atât mai mult cu cât vei simți nevoia să ții adversarii la distanță. În realitate, aceia nu sunt chiar niște adversari, ci oameni care pot să te încurce. În general, nu-și permite nimeni să-și facă din Scorpion un adversar.

Vei sta foarte bine cu banii, dar cu o condiție. Trebuie să sesizezi punctul maxim și să nu încerci să forțezi dincolo de el. Te va tenta un câștig ieșit din comun, dar acesta va fi foarte riscant. Poate fi o investiție care promite suspect de mult. Riști să pierzi totul.

Horoscopul lunar octombrie 2018 pentru Scorpion: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Dacă nu ești într-o relație stabilă, luna octombrie va fi una mai mult de observație decât de acțiune. Dacă dai curs invitațiilor, vei cunoaște lume și vei flirta lejer, fără să te legi. Va fi fi plăcut pentru toată lumea. Și nu este exclus ca de aici să se lege o relație peste puțin timp.

Dacă ai deja un partener, relația va fi relaxată și plăcută. Veți fi mereu în compania prietenilor – desigur, atât cât vă va face plăcere. Scorpionii familiști, vor face față fără probleme solicitărilor din partea familiei. Vor fi momente plăcute și cu satisfacții, mai ales din partea copiilor.

Horoscopul lunar octombrie 2018 pentru Scorpion: SĂNĂTATE

Este o lună bună din punctul de vedere al sănătății. Vei avea parte de odihnă suficientă și îți vei încărca bateriile pentru perioadele mai solicitante. Afecțiunile mai vechi te vor lăsa în pace. Este o perioadă prielnică pentru detoxifiere, pierdere în greutate sau refacerea formei fizice.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop