Horoscopul lunar octombrie 2018 pentru Săgetător: carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar octombrie 2018 pentru Săgetător

Horoscopul lunar octombrie 2018 pentru Săgetător te plasează undeva, în lumina reflectoarelor. Poți realiza ceva deosebit, dar te vei simți suprasolicitată de atenția și pretențiile tuturor. Află previziunile complete!

Influența pe care o vei primi din partea Soarelui în octombrie va fi una atipică. Nu doar că îți va da aplomb, dar te va și expune într-un mod inconfortabil. Toată lumea se va baza pe tine și te va considera datoare să rezolvi totul. Și la muncă, și în familie. Va trebui să faci față acestei perioade fără să-ți ieși cu totul din fire.

Horoscopul lunar octombrie 2018 pentru Săgetător: CARIERĂ ȘI BANI

Marile provocări vor avea loc la muncă. În principiu, vei face față solicitărilor cu multă creativitate. Dar va trebui să sesizezi momentul în care ți se va pune în spate mai mult decât poți duce. Ai niște leneși în jurul tău, niște dependenți care trebuie puși la punct. Nici șefii nu sunt mai cumpătați, dar de la ei te aștepți.

În momentul în care vrei să pui la punct situația, va trebui să tragi aer în piept, să numeri până la zece și s-o faci calm. Nu le spune ce gândești cu adevărat, pentru că nu va mai fi cale de întors. Următorul pas va trebui să fie demisia.

Horoscopul lunar octombrie 2018 pentru Săgetător: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Nici cei de acasă nu sunt mult mai înțelegători. Toți vor câte ceva și tu trebuie să le rezolvi pe toate. Partenerul tău are o mulțime de propuneri, dar așteaptă de la tine și decizia, și acțiunea. Încearcă s-o dai pe glumă, altfel vor fi tunete și trăznete.

Dacă nu ești într-o relație stabilă, pretendenții tăi vor fi cam lipsiți de șanse. Vei exercita o mare atracție asupra lor, dar pe tine mai mult te vor agasa decât să te intereseze.

Horoscopul lunar octombrie 2018 pentru Săgetător: SĂNĂTATE

Ai tendința să mergi cu viteză înainte, indiferent dacă te simți bine sau nu. Fiind tensionată și tentată să faci mișcări bruște, riști întinderi, entorse sau torticolis. Încalță-te comod, nu intra în criză de timp și nu practica sport peste capacitatea ta obișnuită.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Horoscop