Horoscopul lunar octombrie 2018 pentru Rac: carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar octombrie 2018 pentru Rac

Urmează o perioadă instabilă, cu schimbări aproape șocante. Horoscopul lunar octombrie 2018 pentru Rac indică creșteri și descreșteri bruște pe toate planurile: profesional, financiar, personal. Află previziunile complete!

Se pare că Luna și Saturn vor guverna în octombrie Zodia Racului. Acestea două împreună nu sunt într-un război propriu-zis, dar dau influențe contradictorii. Toată această evoluție turbulentă nu este în sine nici bună, nici rea. Bun sau rău poate să fie ceea ce faci tu în aceste circumstanțe.

Horoscopul lunar octombrie 2018 pentru Rac: CARIERĂ ȘI BANI

Cea mai bună atitudine este să fii pe fază și să te pliezi pe val. Imaginează-ți că ești la surfing. Te uiți în urmă, vezi valul cum crește, îți calculezi poziția și, la momentul oportun, salți pe creasta lui. Cam asta este tot. Ușor de zis! Ideea este să faci ceea ce știi tu să faci mai bine și să nu te opui evoluției lucrurilor. Ba mai mult, să vezi cu ce te poți alege din toată agitația.

Cu banii, va fi aproape caraghios. Într-o zi vei fi lefter, iar a doua zi vei avea la dispoziție o sumă care îți va aprinde imaginația. Trimite-ți imaginația la culcare și surplusul de bani, în contul de economii. Pentru că, după asta, iar va veni o perioadă de secetă.

Horoscopul lunar octombrie 2018 pentru Rac: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Agitație și în cuplu. Dacă relația ta scârțâie, acum va trozni. Certuri, cuvinte grele și decizii „definitive' care se vor întoarce la 180 de grade a doua zi. Dacă e o relație în care nu s-a întâmplat niciodată nimic rău, atunci va fi ceva aventură, amuzament, planuri și decizii foarte îndrăznețe.

Dacă ești singură, te vei distra până la limita dezmățului. Ai grijă să nu depășești o limită dincolo de care, a doua z, să te simți penibil.

Horoscopul lunar octombrie 2018 pentru Rac: SĂNĂTATE

Excesele ți-ar putea cauza diverse neplăceri. Excesul de muncă – extenuare. Excesul de petrecere – tot extenuare, dar și dureri de cap și deranj în zona digestivă. Excesul de activitate fizică te va predispune la accidente de tot felul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop