Horoscopul lunar octombrie 2018 pentru Leu: carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar octombrie 2018 pentru Leu

Horoscopul lunar octombrie 2018 pentru Leu descrie un complex de circumstanțe care te vor ănfluența mai mult decât propria voință. Nu e ceva neapărat rău, dacă reușești să întorci mereu situația în favoarea ta. Află previziunile complete!

Patronul tău, Soarele, se află într-o poziție instabilă, nehotărâtă. Mai degrabă te poți baza pe Uranus. Acesta va imprima perioadei următoare o dinamică în creștere graduală. Ceea ce aștepți să se întâmple se va întâmpla mai către sfârșitul lunii. Nu este o perioadă bună pentru decizii importante. Nu ai deplin control asupra celor ce ți se întâmplă. Nici rațional, nici intuitiv. Sunt prea multe influențe din afară.

Horoscopul lunar octombrie 2018 pentru Leu: CARIERĂ ȘI BANI

Conform celor enunțate mai sus, este clar care trebuie să fie atitudinea ta în octombrie. Nu te grăbi să-ți schimbi jobul. În primul rând, nu te grăbi să-l părăsești pe cel actual, oricât de frustrant ar fi. Dacă-ți dorești să pleci trântind ușa în urma ta, n-o face încă.

Fii prudentă și în privința banilor. Nu te grăbi să faci vreo cheltuială mare contând pe o sumă care urmează să-ți vină. Așteaptă întâi să te vezi cu acei bani în cont.

Dacă ai propria afacere, mergi înainte fără mari schimbări și fără să-ți asumi riscuri importante. Nu este momentul să-ți iei parteneri noi, nici să faci vreun credit. Conservă situația actuală deocamdată.

Horoscopul lunar octombrie 2018 pentru Leu: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Poți să ai tot felul de surprize și nu dintre cele neplăcute. Evenimete sociale neplanificate, regăsiri ale unor prieteni vechi de mult pierduți, crearea unor relații valoroase unde te aștepți mai puțin. Va trebui să-ți faci timp pentru toate acestea și să le privești cu deschidere. Mai târziu, fiecare dintre aceste întâmplări își va dovedi sensul și rostul.

În cuplu, planurile comune ar putea fi perturbate de evenimente neașteptate. Munca va interfera din când în când cu timpul tău liber. Este important să înțelegeți, și tu, și partenerul tău, că lucrurile acestea nu puteau fi controlate și prevăzute.

Dacă nu ești într-o relație, vei avea parte de surprize. Dacă vor fi plăcute sau dacă te vor inoportuna, nu se știe, vei vedea la momentul respectiv.

Horoscopul lunar octombrie 2018 pentru Leu: SĂNĂTATE

Schimbări de dispoziție, mici dereglări de ritm cardiac benigne, ușoare amețeli… Cam asta s-ar putea să experimentezi în octombrie. Dacă ești în tratament cu dantura, nu este momentul să faci pauză. În asemenea perioade de instabilitate, nevralgiile sunt în elementul lor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop