Cum sunt zodiile influențate de Luna Plină în Berbec din 25 septembrie 2018

Luna Plină în Berbec

Principalul eveniment astrologic al săptămânii 24-30 septembrie 2018 este Luna Plină în Berbec din 25 septembrie 2018 și influențează major toate semnele zodiacale pe diferite sectoare ale vieții. 

Urania ne spune cum sunt influențate cele 12 semne zodiacale de Luna Plină în Berbec.

BERBEC

Luna Plină în Berbec influențează pozitiv sănătatea și mecanismele voastre interioare (emoții, sentimente, psihism) și vă consolidează determinarea și eficiența. E o perioadă bună pentru a avea inițiative.

TAUR

Luna Plină în Berbec vă provoacă insomnii alimentate de acumularea de gânduri de peste zi. Vă simțiți copleșiți de lucrurile care vi se întâmplă și aveți dorința de a vă pune gândurile în ordine. Din fericire, aceste îngrijorări sunt trecătoare.

GEMENI

Luna Plină în Berbec va tulbura relațiile voastre cu prietenii, favorizând disputele. Din păcate, acestea pot degenera în conflicte mai ample sau mai ușoare, în funcție de natura motivului în jurul căruia gravitează interesele voastre.

RAC

Luna Plină în Berbec influențează cu precădere sectorul carierei. Aveți șanse maxime să avansați în carieră, să ajungeți în funcții-cheie și, totodată, să vă îmbunătățiți imaginea pe care o aveți în societate.

LEU

În preajma zilei de 25 septembrie, când se va produce Luna Plină în Berbec, ambiția voastră va fi pusă la încercare. Veți reuși să puneți pe hârtie niște planuri care, grație contextului astral, vor fi ușor de realizat.

FECIOARĂ

Ar trebui să intrați în posesia unui bun, a unei sume de bani, însă acest drept vă este refuzat sau contestat, lucru care vă îndârjește peste măsură. Din păcate, contextul astral, Luna Plină în Berbec, nu vă este favorabil, împingându-vă la o atitudine refractară și la un comportament contraproductiv.

BALANȚĂ

Luna Plină în Berbec influențează sectorul relației de cuplu. În ciuda disponibilității voastre spre împăcare și spre acceptarea compromisului, rezultatul poate să nu fie cel pe care vi-l doriți, iar relația de cuplu să nu se amelioreze.

SCORPION

Luna Plină în Berbec din 25 septembrie afectează cu precădere sectorul carierei. La serviciu, aveți parte de motive de enervare greu de ignorat, lucrați în condiții de stres, iar acest lucru vă poate împiedica să vă îndepliniți eficient sarcinile.

SĂGETĂTOR

Luna Plină din 25 septembrie vine să amplifice conflictele pe care le aveți cu persoane dragi. Vă confruntați cu sentimente de revoltă, sunteți negativiști, iar Luna Plină va avea exact efectul vântului asupra unei vâlvătăi, încingând spiritele.

CAPRICORN

Luna Plină în Berbec din 25 septembrie amplifică neînțelegerile cu o rudă apropiată care acționează după bunul plac, fără să țină cont de interesele sau de părerea voastră.

VĂRSĂTOR

Luna Plină în Berbec scade gradul vostru de toleranță la exagerările sau la abuzurile celor din jur. Este o perioadă marcată de dialoguri intense, dispute cu persoanele cunoscute ocazional.

PEȘTI

Rezervele voastre de răbdare se vor epuiza în preajma Lunii Pline în Berbec. Situațiile care ar fi impus să aveți răbdare țin de birocrație și presupun depunerea de cereri, de declarații, de formulare, menite să facă ordine în chestiunile financiare.

Sursa foto: pixabay

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Horoscop