Horoscopul lunar octombrie 2018 pentru Fecioară: carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar octombrie 2018 pentru Fecioară

Horoscopul lunar octombrie 2018 pentru Fecioară te avertizează să-ți revizuiești lista de oameni în care ai încredere. Păstrează-ți planurile pentru tine și nu te confesa oricui. Află previziunile complete!

Ai multă energie, ai mult entuziasm și s-ar putea să lași garda jos. Nu toată lumea din jurul tău îți împărtășește entuziasmul. Nu toată lumea este de bună credință. Nu face echipă cu cineva care te-a dezămăgit deja în trecut.

Horoscopul lunar octombrie 2018 pentru Fecioară: CARIERĂ ȘI BANI

Cele mai avantajate Fecioare sunt cele care muncesc pe cont propriu. Dar ai grijă să închei contracte pentru fiecare tranzacție și fiecare activitate. Există în preajma ta oameni care ar vrea să plătească mai târziu sau mai puțin decât au promis verbal.

Dacă ești angajată, concentrează-te pe treaba și pe interesele tale. Nu da ocazia nimănui să-și aroge merite care, de fapt, sunt ale tale. Bazează-te pe intuiția ta. Dacă ceva nu-ți miroase bine, îndepărtează-te fără ezitare.

Nu da bani cu împrumut decât dacă îți poți asuma pierderea sau recuperarea lor cu mare întârziere.

Horoscopul lunar octombrie 2018 pentru Fecioară: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

La o analiză atentă, unii dintre prietenii tăi nu vor trece testul fidelității. Dacă vrei să răcești relațiile, fă-o discret, fără să simtă. Nu face declarații, nu provoca rupturi evidente. Dă-le doar o pauză. Procedează la fel dacă ești într-o relație care nu-ți face bine. Cu minimum de dramă și de reproșuri, retrage-te discret.

Dacă relația ta a mers bine până acum, de acum va merge și mai bine. Va cunoaște o relaxare. Veți comunica mai puțin verbal și mai mult nonverbal, ceea aduce un grad superior de intimitate.

Horoscopul lunar octombrie 2018 pentru Fecioară: SĂNĂTATE

Sâcâielile de luna acesta vor avea legătură cu munca prelungită. S-ar putea să te supere ochii, iar asta să-ți dea și o durere de cap. Este clar că e vina calculatorului. Dacă citești, asigură-te că o faci cu lumină suficientă. Dacă porți ochelari, mai verifică-ți dioptriile, în caz că nu ai făcut-o în ultimele 12 luni.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop