Horoscopul lunar octombrie 2018 pentru Balnță: carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar octombrie 2018 pentru Balnță

Horoscopul lunar octombrie 2018 pentru Balnță indică prezența lui Marte și a lui Saturn în sectorul tău. Asta înseamnă forță și strategie, puterea de a schimba ceva semnificativ în jurul tău. Află previziunile complete!

Dar poți face schimbări importante și în viața ta. Trebuie doar să-ți clarifici obiectivele. Trebuie să alegi ceea ce este mai important și este spre binele tău. Inacțiunea, pe de altă parte, este totla contraindicată. Dacă nu faci pașii pe care ai acum ocazia să-i faci, vei avea mult de pierdut în viitorul apropiat.

Horoscopul lunar octombrie 2018 pentru Balnță: CARIERĂ ȘI BANI

Octombrie este o lună în care vei avea câștiguri mari, eventual unele suplimentare. Ar fi momentul să rezolvi ceva important care ține de bani. O reparație, o reamenajare, plata unei datorii. Dar poate fi vorba despre o investiție, inclusiv în pregătirea ta profesională. Pentru toate acestea condițiile sunt optime.

Dacă plănuiești să-ți schimbi jobul, este o perioadă favorabilă. Vei avea resursele necesare pentru o perioadă de tranziție de la jobul vechi la cel nou. Este o perioadă în care te poți descurca foarte bine în mod independent. Este chiar recomandabil să nu-ți destăinuiești planurile ca să nu ți se bage bețe în roate.

Horoscopul lunar octombrie 2018 pentru Balnță: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

În viața personală, schimbările vor apărea în ultima parte a lunii. Vei începe să privești altfel multe lucruri, dar și pe tine însăți. În familie, vei simți o relaxare, o îmbunătățire a comunicării. La fel și în cuplu. Dacă a fost ceva tensiune până de curând, vei căpăta brusc altă perspectivă și relaxarea relației va veni de la tine.

Dacă ești singură este posibil să îți schimbi acest statut. Iar asta se va întâmpla fără vreun efort din partea ta. Va veni oarecum de la sine. O veche relație se va reactiva, sau se va transforma din prietenie și colaborare într-o relație romantică.

Horoscopul lunar octombrie 2018 pentru Balnță: SĂNĂTATE

Vei încheia ceva: un tratament, o dietă. Adică vei ajunge la un rezultat mulțumitor. Dacă ai planificat o intervenție chirurgicală, luna octombrie este cu adevărat favorabilă. Ceva care trenează de mult a ajuns la momentul rezolvării.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop