Horoscopul lunar octombrie 2018 pentru Capricorn: carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar octombrie 2018 pentru Capricorn

Marte se află într-o poziție favorabilă pentru tine, după cum arată horoscopul lunar octombrie 2018 pentru Capricorn. Îți va da independență, claritate în gândire și acțiune. Află previziunile complete!

Claritatea poate fi, însă, exagerată. Ești tentată să vezi lucrurile doar în alb și negru. Iar în acțiune, tinzi să te grăbești și să sari peste fazele de observație și cântărire a argumentelor. Capricornul este întotdeauna sigur pe el, dar nu întotdeauna sesizează aspectele mai subtile.

Horoscopul lunar octombrie 2018 pentru Capricorn: CARIERĂ ȘI BANI

Trebuie să începi luna cu o planificare atentă. În jurul tău se întâmplă lucruri care te-ar putea determina să-ți schimbi puțin direcția. Dacă mergi cu toată hotărârea înainte, s-ar putea să te lovești de obstacole care nu merită efortul de a le depăși.

Cu „temele' bine făcute, a doua jumătate a lunii va merge unsă. Ceea ce vei lucra nu va avea niciun cusur. Iar dacă cineva stă la pândă să te prindă în ofsaid, nu va avea acest noroc.

Dacă intenționezi să faci o achiziție importantă și ceva se opune, renunță. Mai târziu se va dovedi că ar fi fost o achiziție proastă. Vei înțelege de ce nu ți-a ieșit.

Horoscopul lunar octombrie 2018 pentru Capricorn: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Hotărârea și claritatea în gândire te vor ajuta să rezolvi niște conflicte care mocnesc de mult. S-ar putea să le rezolvi într-un mod mai dur, dar corect. Asta se poate întâmpla între colegi, între prieteni sau chiar în familie. Nici partenerul tău nu va fi scutit de o punere la punct în stilul caracteristic Capricornului.

Dacă nu ești într-o relație stabilă, luna aceasta nu va fi norocoasă pentru pretendenții tăi. Vei fi mereu grăbită, preocupată de lucruri mai prozaice și distantă. Cine poate să te susțină intelectual și profesional luna aceasta, poate are șanse luna viitoare ca tu să-l privești și altfel.

Horoscopul lunar octombrie 2018 pentru Capricorn: SĂNĂTATE

Uneori îți place să te plângi, dar nu boala ci oboseala vorbește atunci. Nu te încăpățâna să fii eroină. Dacă nu te simți bine, încearcă să iei o pauză de la muncă. Altfel, chiar că vei avea o problemă de sănătate.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop