Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Săgetător: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Săgetător semnalează o mișcare a planetelor din sectorul nordic al hărții tale astrale către cel sudic. Casa Familiei crește în importanță după data de 16.

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Săgetător

Familia și aspectele emoționale vor prelua dominația asupra Casei Carierei. Ar trebui să te concentrezi asupra armoniei în familie precum și asupra echilibrului tău emoțional.

Este o perioadă în care prezența celei mai mari puteri planetare în sectorul estic te face invincibilă. Autonomia ta este de necontestat. Poți stabili ce curs dorești să dai acțiunilor tale și nu ai nevoie de acordul celor din jur. Este reconfortant pentru orice semn de Foc. Viața socială va avea singurul rost să te distreze.

Jupiter se deplasează în Casa Spiritului, determinând preocupări de natură filosofică sau poate chiar mistică. Vei fi interesată de lecturi și de studii care să-ți lărgească orizontul spiritual. Vei avea de întâmpinat scepticismul celor apropiați, dar asta nu te va deranja prea tare.

Nici latura senzuală nu te va lăsa indiferentă, iar farmecul tău va funcționa ca un magnet.

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Săgetător: CARIERĂ

Planeta Carierei tale, Mercur, nu îți este favorabilă luna aceasta. Nu înseamnă ceva rău, înseamnă doar o perioadă de stagnare, fără progrese, fără mari realizări. Poți să-ți vezi de activitatea profesională într-un ritm constant, relaxat. În timpul liber rămas, te poți concentra asupra familiei care va solicita cea mai mare parte a atenției din partea ta.

Dacă ești în căutarea unui job nou, luna aceasta poți să-ți întrerupi căutările pentru că nu este un moment bun. Ofertele care se vor ivi nu vor fi la înălțimea așteptărilor tale.

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Săgetător: BANI

Situația ta financiară nu va fi una chiar strălucită. Va fi nevoie de ceva efort pentru a încasa ceea ce ai de încasat. Nu este indicat să te angajezi în cheltuieli înainte de a fi sigură că ai banii necesari. Nu te grăbi să dai bani cu împrumut pentru că riști apoi să nu-ți mai ajungăție.

Abia spre sfârșitul lunii impactul planetei Saturn va imprima un trend ascendent situației tale financiare. Dacă până atunci ai reușit să te eschivezi de la cheltuielile majore, totul se va rezolva cu bine înainte de încheierea lunii.

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Săgetător: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Săgetător apreciază că dragostea va deveni complexă în noiembrie. Până pe data de 19, vei avea o mulțime de ocazii de a lega o relație romantică. După această dată, va fi liniște pe acest plan.

În cuplu, în mod similar, până pe data de 19 se pot lua decizii, se pot rezolva situații. Dar în ultima decadă a lunii, comunicarea va fi mai puțin profundă, legată mai mult de aspectele punctuale ale vieții de zi cu ci.

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Săgetător: SĂNĂTATE

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Săgetător anticipează o perioadă plină de vitalitate, în care sănătatea ta va fi la cote mai mult decât satisfăcătoare. Energia de care o vei dispune te va îndemna la excese. Trebuie să ai grijă cu petrecerile: să nu depășești măsura nici cu mâncatul, nici cu băutul, nici cu mersul la culcare la ore mici.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop