Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Leu: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Leu semnalează prezența majorității planetelor în sectorul vestic al hărții tale astrale. Voința celorlalți va trece înaintea inițiativelor tale personale.

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Leu

Va trebui să te adaptezi situațiilor care au rezultat din acțiunile tale trecute. Depinzi de cooperarea cu ceilalți pentru a-ți îndeplini scopurile. Este o încercare destul de sâcâitoare pentru un semn de Foc.

Se conturează o stare conflictuală între interesele tale profesionale și cele legate de viața domestică. Trebuie să le acorzi importanță egală și să faci tot posibilul să le împaci pe amândouă. Este posibilă o schimbare de locuință, caz în care vei cheltui mult pe lucruri luxoase.

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Leu: CARIERĂ

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Leu anticipează că aspectele de ordin profesional tind să fie puse în umbră de cele legate de familie precum și de provocările emoționale. Ai de gestionat anumite conflicte în familie ceea ce îți va răpi din timpul și energia destinate carierei. Rezolvă-le pe rând pentru că acest conflict nu va dura la nesfârșit. Cert este că luna aceasta nu se va întâmpla nimic spectaculor în carieră.

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Leu: BANI

Deocamdată culegi roadele muncii din perioada anterioară. Situația ta financiară va fi bună, cel puțin până la jumătatea lunii. Până la acel moment poți să te ocupi de cheltuielile importante, ba chiar și de anumite plasamente speculative, dacă le ai în vedere. În partea a doua a lunii, însă, trebuie să te oprești. Dacă se ivește ceva peste bugetul tău obișnuit de venituri și cheltuieli este mai bine să amâni până când te vei relaxa din nou.

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Leu: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Planetele Neptun și Uranus avansează în zodia ta. Aceasta va ilumina perspectivele tale în dragoste. Dacă ești singură, luna aceasta vei avea câteva oportunități semnificative de a lega o relație romantică. Acest lucru va fi puternic favorizat de viața socială activă.

Relațiile sporadice sau aflate abia la început au toate șansele să se transforme în ceva permanent și serios. Dacă ești într-o relație stabilă de ceva timp, a sosit momentul să vorbiți despre căsătorie. În orice caz, viața de cuplu va fi plină de dragoste și armonie. Este o perioadă potrivită pentru a planifica o sarcină.

Conflictele și frământările privesc mai mult familia extinsă. Vor fi schimbări în viața rudelor tale și asta va stârni discuții aprinse în care vei fi implicată fără voia ta. Problemele de sănătate ale cuiva mai în vârstă vor provoca îngrijorare și reatribuire de responsabilități.

În plus, vei schimba locuința sau vei face modificări importante. Este momentul să te debarasezi de lucrurile de prisos și să te bucuri de mai mult spațiu și de mai multă curățenie.

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Leu: SĂNĂTATE

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Leu avertizează că nu te vei afla la cotele maxime ale energiei și vitalității tale obișnuite. Până pe data de 23 va trebui să-ți rezervi mai mult timp pentru odihnă și relaxare. Profită de perioada amorțită din zona profesională pentru a-ți lua un weekend prelungit. După data de 23, te vei simți mai tonică și mai eficientă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop