Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Fecioară: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Fecioară

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Fecioară semnalează prezența majorității planetelor în jumătatea sudică a hărții tale astrale. Familia și aspectele psihologice vor fi mai importante decât cariera.

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Fecioară

Toate activitățile tale de luna aceasta vor căuta satisfacția psihică și emoțională. Te vei opune celor care se plâng excesiv și care vor să te atragă în starea lor posacă.

Este de notat, de asemnea, deplasarea a mai mult de 50 % dintre planete din sectorul estic în cel vestic al hărții tale astrale. Este de așteptat o tranziție de la autonomie și inițiativă personală la colaborare și consens. Vei avea nevoie de susținerea celorlalți ca să-ți atingi scopurile. Va trebui să ai abordări flexibile și să te adaptezi situației.

Planetele sunt favorabile nativilor în Zodia Fecioarei care studiază. Aceștia vor înregistra progrese remarcabile, ceea ce constituie o realizare de maximă importanță pentru semnele de Pământ.

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Fecioară: CARIERĂ

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Fecioară indică o trecere într-un plan secund a domeniului profesional. Familia și aspectele emoționale se vor afla pe primul plan. Cum cariera nu va fi prea solicitantă, este o perioadă potrivită pentru evaluări, elaborări de strategii și consolidarea unor relații care s-ar putea dovedi utile mai târziu.

De asemnea, este bine să dai prioritate proiectelor elaborate de alții și să-i sprijini ca să ai, la rândul tău, sprijinul lor, atunci când va sosi momentul.

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Fecioară: BANI

Situația ta financiară în luna noiembrie va fi excelentă. Sursele vor fi dintre cele mai neașteptate. Chiar atunci când vei considera că te distrezi, activitatea respectivă îți va aduce bani.

Inteligența ta financiară este fără cusur luna aceasta. În acest fel, nu numai că vei fi pe fază pentru atragerea și maximizarea câștigurilor, dar și folosirea banilor va fi foarte eficientă și inspirată.

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Fecioară: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Pentru Fecioară, luna noiembrie va fi una foarte bună în privința dragostei. Dacă ești singură, se pare că luna aceasta vei avea ocazia să intri într-o nouă relație. Îți vei întâlni partenerul fie în mediul academic pe care-l frecventezi, fie în cel profesional. Nu este exclus nici ca acesta să apară undeva, în zona în care locuiești. Vei avea susținerea familiei în noua ta relație.

Nativii în Zodia Fecioarei care sunt căsătoriți sau într-o relație stabilă vor avea parte de liniște și armonie. Vor avea multe ocazii de a socializa în cuplu. Este posibil să apară o sarcină, în măsura în care aceasta este dorită.

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Fecioară: SĂNĂTATE

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Fecioară anticipează o stare de sănătate bună, cel puțin până pe data de 22 a lunii. După această dată, va trebui să acorzi mai multă atenție echilibrului emoțional. Evită stresul inutil pentru că acesta se poate manifesta psihosomatic. Cel mai eficient antidot pentru stres în cazul tău va fi mișcarea fizică.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop