Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Berbec: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Berbec semnalează prezența celor mai multe planete în partea superoară a hărții tale astrale. Casa Carierei tale va predomina ca importanță.

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Berbec

Familia și aspectele psihlogice vor trece într-un plan secundar. Importante vor fi realizările în plan profesional, iar aceste realizări vor aduce mulțumirea și în familie.

Totodată, concentrarea puterii în sectorul vestic, înseamnă predominanța intereselor celorlalți. Îți vei putea realiza obiectivele în măsura în care și cei din jur vor avea de profitat din asta. Nu este momentul pentru inițiative independente, ceea ce este, desigur cam restrictiv pentru Berbec, ca semn de Foc.

Trebuie să faci compromisuri și să construiești consensul în tot ceea ce-ți propui. Marte, planeta care îți guvernează zodia, nu îți este favorabilă, deci ai o predispoziție la agresivitate.Trebuie să eviți situațiile în care riști să te enervezi din nimic.

Planeta Venus are o influență puternică luna aceasta asupra Berbecului. Vei fi în admirația frumosului – inclusiv a lucrurilor frumoase. Vei fi atrasă de dragoste și romantism. Nu lua decizii importante sub influența acestor sentimente trecătoare.

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Berbec: CARIERĂ

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Berbec anticipează o perioadă excelentă pentru cariera ta. Realizările se bazează pe integrarea ta în proiecte cuprinzătoare, în care sunt implicați și alții. În măsura în care îți vei putea tempera pornirile de independență, va fi foarte bine.

Dacă ești în căutarea unui nou job, cântărește bine fiecare oportunitate. Nu accepta în mod impulsiv schimbarea de dragul schimbării.

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Berbec: BANI

Venus și Jupiter sunt favorabile progreselor tale financiare. Se conturează o sursă neașteptată de venit. Fie că va fi o moștenire, fie că va fi un investitor nou în afacerea ta.

Influența nefavorabilă a lui Marte impune prudență față de implicarea în noi proiecte. Situația ta financiară se poate îmbunătăți și mai mult prin reducerea cheltuielilor care nu sunt absolut necesare.

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Berbec: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Urmează o perioadă în care vor fi favorizate contactele sociale cu persoane puternice și influente. Acestea se vor manifesta atât în domeniul profesional cât și în domeniul academic, dacă ești prinsă într-o formă de studiu.

Dacă nu ești într-o relație stabilă, în mediul academic sau cel religios pe care îl frecventezi vei avea ocazia să întâlnești pe cineva special.

În cuplu, va predomina pasiunea de ordin fizic. Disfuncțiile de natură relațională vor ieși la iveală și vor reclama analiza și eliminarea lor hotărâtă.

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Berbec: SĂNĂTATE

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Berbec este cât se poate de optimist în privința stării tale de sănătate. Aceasta poate fi susținută în continuare printr-un regim alimentar sănătos și prin apelul la remedii naturale pentru orice eventuală indispoziție trecătoare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop