Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Taur: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Taur

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Taur indică prezența majorității planetelor în jumătatea nordică a hărții tale astrale. Cariera va ocupa primul loc în preocupările tale.

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Taur

Uranus, planeta Carieirei, este în mișcare ascendentă începând de pe 16 noiembrie. Asta înseamnă că familia și aspectele de ordin psihologic și emoțional vor intra într-un con de umbră.

Un alt aspect esențial este gruparea puterii planetare în partea vestică a hărții astrale a Zodiei Taurului. Situația nu se află sub controlul tău. Poți să-ți realizezi scopurile doar cu ajutorul celorlalți, prin compromis și slujirea interesului reciproc.

Flexibilitatea și diplomația îți vor fi din plin solicitate. Dacă reușești, vei avea niște oportunități de a călători și de a accede la niveluri superioare de studiu.

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Taur: CARIERĂ

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Taur precizează că progresele tale profesionale depind de ceilalți. Tu le vei realiza, dar cu colaborarea celor din mediul în care activezi.

Nu vor fi progrese spectaculoase, iar după data de 22, vei întâmpina mici obstrucții. Acestea vor fi mai mult de natură psihologică: fie va fi greu să convingi de valabilitatea ideilor tale, fie nu vei fi tu însăți prea convinsă.

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Taur: BANI

Este indicat să faci investițiile și cheltuielile majore până la jumătatea lunii. Dacă nu este posibil, amână-le o vreme, până când Mercur îți va deveni favorabil. În luna noiembrie, va trebui să-ți revizuiești strategiile financiare și să faci ajustările necesare. Semnele de Pământ au o preocupare constantă în acest sens, deci nu va fi o situație excepțională pentru tine.

Situația ta financiară va fi una bună mai ales privita ca stare financiară a cuplului, a familiei. Este momentul pentru lichidarea unor datorii purtătoare de dobânzi.

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Taur: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Din punct de vedere social va fi o lună interesantă, bogată în activități diverse și petreceri. Pentru Taurii singuri, vor fi multe ocazii de a-și găsi perechea.

În privința relației existente, vor avea loc unele clarificări. Dacă predomină aspectele pozitive, acestea se vor întări și relația va dura.

Mediul familial, deși nu va fi pe primul plan luna aceasta, se va bucura de armonie. Vei petrece, totuși, suficient timp împreună cu familia.

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Taur: SĂNĂTATE

Horoscopul lunar noiembrie 2017 pentru Taur atrage atenția asupra fragilității în această privință. Odihna și relaxarea nu trebuie să-ți iasă din atenție luna aceasta. Trebuie să muncești cu cap, adică să găsești căile cele mai eficiente, cu cel mai puțin efort. De asemnea, în măsura posibilităților, trebuie să-ți mai delegi din atribuții.

Slăbiciunile de natură dermatologică (manifestate prin mâncărimi de piele sau de ochi) se datorează tot epuizării și stresului. Organismul îți transmite că ai imunitatea scăzută.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop