Horoscopul lunar martie 2019 pentru Săgetător. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar martie 2019 pentru Săgetător

Horoscopul lunar martie 2019 pentru Săgetător anticipează că, luna aceasta, Casa Familiei va fi cea mai puternică. Este timpul să te ocupi de problemele domestice și să-ți consolidezi stabilitatea psihică. Succesul în carieră depinde de confortul tău emoțional. Pe moment, cariera trece pentru tine pe planul doi. Află previziunile complete!

Luna aceasta, bunăstarea altor persoane va fi mai importantă pentru Săgetător decât propriile ambiții. Pentru realizarea obiectivelor tale, este preferabil să iei în considerare sfaturile pe care le primești și să te bazezi pe cooperare și parteneriat.

În prima jumătate a lunii, optimismul și dinamismul tău vor fi nelimitate. Vei fi în culmea originalității și vei găsi soluția pentru orice problemă.

Zile cu tonus maxim: 8-9, 17-18, 26-27.
Zile bune în dragoste: 5-6th, 8-10, 13-16, 19-20, 24-25, 28-29.
Zile norocoase la bani: 1-3, 5-6, 13, 15-16, 21, 23-25, 28-30.
Fii prudentă pe 6-7, 13-14 și 19-20.

Horoscopul lunar martie 2019 pentru Săgetător: CARIERĂ ȘI BANI

Horoscopul lunar martie 2019 pentru Săgetător descrie ca execlent mediul profesional. Vei fi în relații cordiale cu colegii. Munca va fi pentru tine plăcută și antrenantă ca o petrecere. După data de 20, activitatea profesională va deveni mai solicitantă.

Săgetătorii care își caută un job este posibil să-și găsească unul la mare distanță de casă – poate chiar în străinătate. Mediul academic va fi plin de oportunități.

Pentru tine, în luna martie, mai mulți bani presupun mai multă muncă – lucru pe care ți-l asumi întotdeauna fără ezitare. Inteligența ta financiară va fi la cote bune și te vei pricepe să-ți optimizezi câștigurile și folosirea lor. Evită speculațiile financiare în ultima săptămână a lunii.

Horoscopul lunar martie 2019 pentru Săgetător: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Atmosfera din familie va fi ușor inflamabilă în luna martie. Va trebui să faci ceva effort ca să menții pacea în casă. Apropo de casă – va trebui să intervii cu ceva lucrări de întreținere sau reparații. Probabil că vei cumpăra ceva important, un aparat electrocasnic.

Relațiile cu copiii vor fi în revizie. Vei face eforturi sincere să te înțelegi cu ei.

Dacă ești singură, vei întâlni pe cineva la un eveniment social sau într-o călătorie recreativă. Dragostea va fi mai amuzantă iar căsătoria, mai aproape.

Horoscopul lunar martie 2019 pentru Săgetător: SĂNĂTATE

Nivelul energiei tale este foarte bun. Redu cantitatea zilnică de cafea și controlează-ți persiunea arterială.
Evită oscilațiile emoționale dacă vrei să controlezi bine toate aspectele vieții.

Dacă este cazul, trebuie să rezolvi orice aspect al sănătății legat de sarcină: analize premergătoare, teste de imunitate.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop