Horoscopul lunar martie 2019 pentru Capricorn. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar martie 2019 pentru Capricorn

Horoscopul lunar martie 2019 pentru Capricorn promite că luna aceasta vei fi în egală măsură propriul tău șef și un ascultător competent al celorlalți. Cât timp partea estică a hărții tale astrale este puternică, poți să-ți manifești inițiativă și să-ți urmărești obiectivele. Când partea vestică devine mai puternică, trebuie să fii flexibil și să cooperezi cu ceilalți. Află previziunile complete!

Poziția favorabilă a planetei Jupiter face ca în martie să fie o perioadă potrivită pentru vânzarea sau cumpărarea unei case. Atmosfera în familie va fi volatilă și diferite disfuncții vor ieși la iveală. Este momentul să pui lucrurile în ordine.

Jupiter va transforma modul de manifestare a personalității tale. Chiar felul în care te îmbraci se va schimba puțin.

Zile cu tonus maxim: 1-2, 11-12, 19-20, 28-29.
Zile bune în dragoste: 5-6, 8-9, 15-19, 24-25, 28-29.
Zile norocoase la bani: 3-6, 13-16, 21-25, 30-31.
Fii prudentă pe 8-9, 15-16 și 21-22.

Horoscopul lunar martie 2019 pentru Capricorn: CARIERĂ ȘI BANI

Urmează o perioadă intensă pe plan profesional. Va fi multă agitație, muncă grea, responsabilități mari, dar modul magistral în care te vei achita de toate sarcinile nu va trece neobservat. Toate acestea cu condiția ca, în prima parte a lunii, să mergi pe intuiție și să nu amâni acțiunea, iar în a doua parte, să nu eziți să antrenezi câțiva colaboratori în proiectele tale.

După data de 20 martie, va fi mai greu să câștigi și va fi necesar să muncești mai din greu. O vânzare importantă – o casă sau alt bun de valoare ridicată – îți va ieși în câștig. Cumpărarea unui astfel de bun îți va aduce satisfacția unui preț bun și a unei calități garantate. Nici partenerului tău nu-I merge rău cu banii, deci e timpul să planificați la scară ceva mai mare.

Horoscopul lunar martie 2019 pentru Capricorn: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Aspecte nerezolvate ale relației apar în prim plan și impun clarificare. Relațiile puternice se însănătoșesc și rezistă; cele slabe, s-ar putea rupe. Poate să intervină căsătoria, poate să intervină despărțirea.

Până pe data de 20, sunt condiții optime pentru renovare, redecorare, reparații în casă. Familia se va reuni și va coopera cu entuziasm în asemnea proiecte, ceea ce va însănătoși și consolida relațiile. Relațiile cu copiii vor fi plăcute; veți face multe și veți lua multe decizii împreună.

Horoscopul lunar martie 2019 pentru Capricorn: SĂNĂTATE

Până pe data de 20, nu lua sănătatea ta ca pe un bun garantat. Muncește cu măsură, conservă-ți energia, fă pauze. Asigură-te că faci esențialul, iar restul se poate amâna sau delega. Vitalitatea și tonusul psihic vor crește spre sfârșitul lunii.

Este o perioadă optimă pentru o cură de detoxifiere.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop