Horoscopul lunar martie 2019 pentru Vărsător. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar martie 2019 pentru Vărsător

Horoscopul lunar martie 2019 pentru Vărsător este, într-o primă fază, mai mult decât încurajator: poți să-ți faci viața așa cum vrei tu, iar munca intensă te va duce direct la realizarea obiectivelor. Inițiativa personală și voința proprie te vor călăuzi bine și nu vei depinde de alții. Află previziunile complete!

Către sfârșitul lunii, puterea se mută în jumătatea vestică a hărții tale astrale și atunci va trebui să cooperezi și să faci compromisurile necesare.

Jupiter va interfera cu cariera academică. Vărsătorii care studiază vor simți perturbări în programul lor de studiu.

Zile cu tonus maxim: 3-4, 13-14, 21-22, 30-31.
Zile bune în dragoste: 5-6, 8-9, 15-19, 24-25, 28-29.
Zile norocoase la bani: 3-7, 13-16, 21-25, 30-31.
Fii prudentă pe 11-12, 17-18 și 23-24

Horoscopul lunar martie 2019 pentru Vărsător: CARIERĂ ȘI BANI

În Casa Carierei tale se vor produce fenomene astrologice de natură să aducă modificări în viața ta profesională. Acest lucru se poate materialize în schimbarea naturii jobului tău actual sau chiar în schimbarea locului de muncă. Este posibil chiar să-ți schimbi natura profesiei sau a afacerii. Probabil că vei opta pentru o activitate mai puțin stresantă, care să-ți lase mai mult timp pentru familie și mai mult confort psihic.

Este posibil să apară o cheltuială urgentă sau o altă situație de strâmtoare în jurul datei de 20 martie. Te vei descurca mulțumitor. După asta, este poisibil să identifici o sursă nouă de câștig.

Horoscopul lunar martie 2019 pentru Vărsător: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Aspecte deficitare ale căsniciei tale vor apărea la vedere și vor cere măsuri de corectare. Dacă relația are baze solide, corecțiile se vor face în bună înțelegere și viața va merge înainte. Este posibil chiar să apară o sarcină, dacă este consimțită și planificată.

Dacă, însă, paharul este deja plin, acum se va revărsa și veți opta pentru drumuri separate.

Cu dragostea stai foarte bine până pe data de 20. Preferi relațiile cu persoane mature, mai ales din punct de vedere spiritual. Te interesează oamenii erudiți, cu care să ai ce discuta și de la care să ai ce învăța.

Spre sfârșitul lunii, viața sexuală are de suferit, apare o stare conflictuală cu potențial de agravare, până la separare. Îți dorești ca în cuplu să fie dragoste reală, grijă, menajare reciprocă – nu să se rezume totul la sex necondiționat.

Horoscopul lunar martie 2019 pentru Vărsător: SĂNĂTATE

Starea sănătății tale va fi minunată în cea mai mare parte a lunii martie. Spre sfârșitul lunii va trebui să te relaxezi și să odihnești suficient ca să te păstrezi în formă. Pe la mijlocul intervalului, vei simți nevoia să faci o schimbare în stilul de alimentație și în programul meselor. Organismul tău îți spune singur ce este mai bine pentru el, așa că poți să faci așa cum îți cere el. O poftă specială înseamnă o carență ce se cere compensată.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop