Cum sunt zodiile influențate de Luna Plină în Fecioară din 2 martie

Luna Plină în Fecioară din 2 martie influențează puternic toate cele 12 semne zodiacale pe diferite sectoare. Iată care sunt previziunile Uraniei pentru cele 12 zodii.

BERBEC

Luna Plină în Fecioară din 2 martie vă intensifică stări de spirit precum amintiri, regrete, amărăciuni care vin din trecut. Vă macină cumplit faptul că trebuie să vă supuneți rigorilor de la locul de muncă, care sunt în contradicție cu convingerile voastre.

Citește previziunile detaliate ale Uraniei referitoare la influența Lunii Pline asupra Berbecilor, AICI

TAUR

Luna Plină în Fecioară din 2 martie vă intensifică emoțiile, sentimentele și există riscul să luați decizii neinspirate. Veți face eforturi mari să nu vă pierdeți cu firea în situații cu o mare încărcătură emoționantă.

Citește previziunile detaliate ale Uraniei referitoare la influența Lunii Pline asupra Taurilor, AICI

GEMENI

Luna Plină în Fecioară din 2 martie vă poate crea o senzație de disconfort, cauzat de îngrijorări, oboseală, neînțelegeri cu partenerul și probleme la serviciu. Aceste aspecte existau și până acum, dar în această perioadă sunt amplificate de contextul astral.

Citește previziunile detaliate ale Uraniei referitoare la influența Lunii Pline asupra Gemenilor, AICI

RAC

Comunicarea va fi destul de puternic afectată, în cazul vostru, de aspectul format de Lună pe 2 martie. Dialogurile pe care le veți purta nu vor fi constructive, întrucât veți avea reacții pătimașe determinate de un fond emotiv răscolit și neîmpăcat. Poate apărea și situația paradoxală în care să vă contraziceți pe voi înșivă.

Citește previziunile detaliate ale Uraniei referitoare la influența Lunii Pline asupra Racilor, AICI

LEU

În preajma zilei de 2 martie, când se va forma Luna Plină în Fecioară, se va pune problema unei chestiuni bănești. În unele cazuri, poate fi vorba de o presiune din partea familiei sau, în alte cazuri, de o abordare specială a venitului.

Citește previziunile detaliate ale Uraniei referitoare la influența Lunii Pline asupra Leilor, AICI

FECIOARĂ

Luna Plină din 2 martie se formează în semnul vostru zodiacal și marchează închiderea unui circuit de viață deschis cu un an în urmă și deschiderea altuia, cu perspective noi, pentru următorul an. Acum vor ieși la iveală unele nevoi reale ale voastre importante pentru a vă pune ordine în viață. Aceste nevoi vizează sectorul afectiv, relațiile cu copiii, căsnicia, afacerile, conflictele, beneficiile materiale obținute prin intermediul unor persoane.

Citește previziunile detaliate ale Uraniei referitoare la influența Lunii Pline asupra Fecioarei, AICI

BALANȚĂ

Luna Plină în Fecioară din 2 martie influențează cu precădere sectorul sănătății. Contextul astral favorizează refacerea, recuperarea fizică, dar și psihică. Starea psihică va juca un rol important, ea ajutându-vă să depășiți momentele critice prin curaj, speranță, încredere, credință.

Citește previziunile detaliate ale Uraniei referitoare la influența Lunii Pline asupra Balanței, AICI

SCORPION

Contextul astral favorizează sectorul sentimental. Luna Plină din 2 martie și perioada care urmează după această dată reprezintă momente bune pentru aceia dintre voi care vor să conceapă un copil, să înceapă o relație nouă sau să se împace cu un fost partener.

Citește previziunile detaliate ale Uraniei referitoare la influența Lunii Pline asupra Scorpionului, AICI 

SĂGETĂTOR

În preajma formării aspectului de Lună Plină din 2 martie, ați putea fi solicitați să vă spuneți părerea public asupra unor chestiuni complicate, să vă exprimați un punct de vedere documentat și competent. Aveți șanse mari să vă bucurați de succes și credibilitate.

Citește previziunile detaliate ale Uraniei referitoare la influența Lunii Pline asupra Săgetătorului, AICI

CAPRICORN

Luna Plină în fecioară din 2 martie influențează puternic sectorul comunicării. Luna Plină aduce un plus de logică, de măsură și de bun simț printre atâtea gânduri și sentimente care vă copleșesc și vă răvășesc. Sfatul astrologului este să evitați să faceți mărturisiri, să dați interviuri, să participați la manifestări publice, întrucât, sub imperiul emoțiilor, ați putea comite indiscreții.

Citește previziunile detaliate ale Uraniei referitoare la influența Lunii Pline asupra Capricornului, AICI

VĂRSĂTOR

Luna Plină în Fecioară din 2 martie vine cu riscuri semnificative pe casa banilor. Sunteți în pericol de a vă lăsa păcăliți de oferte profesionale tentante din punct de vedere financiar, însă acestea conțin un pericol neintuit la prima vedere.

Citește previziunile detaliate ale Uraniei referitoare la influența Lunii Pline asupra Vărsătorului, AICI

PEȘTI

Aspectul format de Lună pe 2 martie favorizează deciziile radicale. Unii dintre voi vor lua decizii majore legate de căsătorie, divorț sau demisie. Principalul argument îl reprezintă conflictul dintre statutul lor public (meserie, imagine, funcție) și condițiile parteneriale, care presupun limitări și constrângeri pe care ei nu le pot accepta.

Citește previziunile detaliate ale Uraniei referitoare la influența Lunii Pline asupra Pești, AICI

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop