Horoscopul lunar martie 2017 pentru Scorpion: dragoste, carieră, bani, sănătate

Horoscopul lunar martie 2017 pentru Scorpion indică o deplasare a atenției de la aspectele casnice și familiale ale vieții către cele profesionale.

Horoscopul lunar martie 2017 pentru Scorpion

Îndependența și spiritul întreprinzător vor face loc relațiilor și inteligenței sociale. Rețeaua de cunoștințe îți este indispensabilă pentru atingerea scopurilor propuse. Strategia cea mai bună în această perioadă este colaborarea cu ceilalți.

Familia se pregătește de reparații majore în casă, sau de renovare, ceea ce va provoca stres și certuri. Rolul tău va fi de mediator, pentru că, dintre toți, ești în cea mai bună formă în ceea ce privește relaționarea.

Horoscopul lunar martie 2017 pentru Scorpion: RELAȚII ȘI DRAGOSTE

Dacă ești singură, oportunitățile de a întâlni un potențial partener vor apărea până pe 22 martie, în evenimentele sociale sau sportive la care vei lua parte. După această dată, mediul profesional este mai favorabil unei noi relații. Până pe 22, dragostea va fi mai mult distracție; după această dată, va lua o turnură mai serioasă.

Dacă ești căsătorită sau într-o relație stabilă, vei căuta mai multă distracție în cuplu și poate ceva inovații în viața sexuală. Vei fi mai pasională până pe data de 22, apoi te vei întoarce mai mult spre partea practică a vieții de cuplu. Veți avea o discuție serioasă despre copii – dacă îi aveți; dacă nu, veți discuta despre ce-ar fi să faceți unul.

Horoscopul lunar martie 2017 pentru Scorpion: CARIERĂ

Dacă ești în căutarea unui job, din familie și din cercurile apropiate de prieteni îți vor veni sugestii cu potențial de concretizare.

Dacă ești, deja, într-o activitate profesională, folosește începutul lunii pentru a-ți schița traseul pe care vrei să-l urmezi și pentru a-ți stabili țintele de atins în carieră în perioada următoare; în partea a doua a lunii, mai ales câtre sfârșit, vei avea posibilitatea să faci pași decisivi în direcția propusă.

Horoscopul lunar martie 2017 pentru Scorpion: BANI

Previziunile pentru martie atrag atenția asupra necesității unei vigilențe sporite în privința tranzacțiilor pe care le faci luna aceasta. Nu este o perioadă potrivită pentru riscuri: investiții sau acordarea de împrumuturi. Abia după data de 20 intuiția ta își va reveni la cotele ei obișnuite.

Horoscopul lunar martie 2017 pentru Scorpion: SĂNĂTATE

Forma fizică va fi mulțumitoare luna aceasta. Ceva mai multă atenție trebuie să acorzi stării psihice pentru că vei fi foarte sensibilă la stres și vei traversa stări de indispoziție. În familie ar putea, de asemenea, să apară unele probleme de sănătate. Nu face caz de asta pentru că e nevoie de energia și de vigilența ta.

Mihaela Serea

Citește descrierea generală a Zodiei Scorpionului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop