Horoscopul lunar martie 2017 pentru Săgetător: dragoste, carieră, bani, sănătate

Horoscopul lunar martie 2017 pentru Săgetător indică o prevalență a preocupărilor de ordin domestic și emoțional asupra celor de ordin profesional. Luna martie este potrivită pentru reparații importante în casă și pentru înfrumusețarea interiorului.

Horoscopul lunar martie 2017 pentru Săgetător

Inițiativele personale și voința proprie vor avea un rol mai puțin important decât abilitățile sociale și farmecul în relație cu ceilalți. Tihna ta se va baza pe acțiuni pe care le-ai întreprins înainte de această perioadă. Până la jumătatea lunii, este posibil să fii implicată într-un proiect social care se va încheia la sfârșitul lunii.

Horoscopul lunar martie 2017 pentru Săgetător: RELAȚII ȘI DRAGOSTE

Dragostea va decurge simplu și natural până pe data de 20 a lunii. Pozițiile planetelor vor complica lucrurile după această dată. Va trebui să reevaluezi și aduci la zi atât dragostea cât și sexualitatea, pentru că ele au decurs o vreme de la sine, fără prea multă atenție din partea ta.

În luna martie nu ești destul de intuitivă și de sigură pe tine încât să intri într-o relație sau să planifici o sarcină. Așteaptă perioada care urmează.

Horoscopul lunar martie 2017 pentru Săgetător: CARIERĂ

Luna aceasta, cariera va trece pe planul doi pentru tine. Dar acolo nu va stagna. Chiar dacă ritmul de muncă și progres va scădea, vei avea răgaz să-ți analizezi strategiile și obiectivele profesionale sau de afaceri. Nu face schimbări și nu lua încă decizii importante, dar pregătește-te în plan teoretic.

Horoscopul lunar martie 2017 pentru Săgetător: BANI

Sub efectul planetei Saturn, situația ta materială va fi ușor fluctuantă. Inteligența financiară nu te va trăda, tocmai de aceea îți vei da seama și singură că nu e o perioadă favorabilă pentru investiții și că nu e cazul să contractezi creditul care te ispitește.

Progresul în privința banilor va depinde de contactele sociale, de colegi, sau d epersoane din domeniul academic, dacă ești încă în perioada studiilor.

Horoscopul lunar martie 2017 pentru Săgetător: SĂNĂTATE

Sănătatea ta cere mai multă atenție până pe 20 martie. Poți să te păstrezi într-o formă bună organizându-ți inteligent munca și planificându-ți o scurtă vacanță sau niște weekenduri prelungite, relaxante. În ultima parte a lunii, îți vei reveni în formă și te vei simți atrasă de activități mai solicitante, cum ar fi o petrecere, o călătorie sau un sport.

Mihaela Serea

Citește descrierea generală a Zodiei Săgetătorului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop