Horoscopul lunar martie 2017 pentru Capricorn: dragoste, carieră, bani, sănătate

Horoscopul lunar martie 2017 pentru Capricorn stabilește că luna aceasta casa și familia te vor solicita mai mult decât cariera. Jupiter nu are un aspect favorabil pentru cariera ta. Profită de răgaz pentru a comunica și interacționa mai mult cu cei din familie, pentru a consolida armonia în casă.

Horoscopul lunar martie 2017 pentru Capricorn

Orice acțiune independentă vrei să întreprinzi și orice decizie vrei să iei pe cont propriu, trebuie să se concretizeze până la sfârșitul lui martie. După aceea, vei depinde de alții.

80% din planete se aglomerează în semnul tău luna aceasta, ceea ce va produce agitație mare. Asta contravine nevoii tale de calm și organizare – un motiv în plus să lucrezi pe cont propriu și să reduci interacțiunile cu ceilalți la minimum posibil.

Horoscopul lunar martie 2017 pentru Capricorn: RELAȚII ȘI DRAGOSTE

Dragostea va intra într-o zonă confuză, din cauza influenței lui Saturn în casa relațiilor tale. În cea mai mare parte a lunii martie, sunt create condiții pentru o aventură amoroasă, după care, legătura ta existentă va fi pusă la încercare.

Familia, copiii sau o eventuală sarcină te vor ține ocupată luna aceasta.

Dacă ești singură, vei avea câteva ocazii de a intra în relații romantice și de natură sexuală în mediul social în care te învârți.

Horoscopul lunar martie 2017 pentru Capricorn: CARIERĂ

Eclipsa de Lună din martie va acutiza problemele din viața profesională. Vei avea dificultăți în relațiile cu superiorii tăi. Sunt posibile schimbări în profilul jobului tău sau chiar schimbarea jobului în sine.

Dacă ai o afacere, te vei orienta într-o direcție oarecum nouă, care va diversifica puțin activitățile tale.

Horoscopul lunar martie 2017 pentru Capricorn: BANI

Datorită influenței favorabile a lui Marte, luna aceasta vei sta foarte bine cu banii. Asta îți va da îndrăzneala să investești sau să faci o achiziție importantă. Familia te va încuraja să-ți pui planul în aplicare.

Dacă te gândești la o achiziție care necesită negociere, amân-o până după 20 martie, când vei avea abilitatea maximă în comunicare.

Horoscopul lunar martie 2017 pentru Capricorn: SĂNĂTATE

Până pe data de 20 a lunii, sănătatea ta va fi la cote maxime. După această dată, va trebui să te concentrezi mai mult ca de obicei asupra conservării energiei și vitalității.

Tot în ultima decadă a lunii, va trebui să te menajezi în relațiile cu ceilalți dar și cu tine însăți, pentru că vei fi agitată și fragilă emoțional.

Dacă te gândești la o schimbare de dietă, data de 20 ar trebui să te găsească deja acomodată cu noul regim, altfel, vei avea tulburări și nu vei obține rezultatele dorite.

Mihaela Serea

Citește descrierea generală a Zodiei Capricornului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop