Horoscopul lunar martie 2017 pentru Balanță: dragoste, carieră, bani, sănătate

Horoscopul lunar martie 2017 pentru Balanță atrage atenția asupra necesității de a asigura un echilibru între carieră și viața personală, inclusiv cea emoțională. Inițial, familia și emoțiile vor fi dominante.

Horoscopul lunar martie 2017 pentru Balanță

Casa relațiilor va fi mai puternică spre sfârșitul lunii martie. Atunci te vei afla în conjunctura ideală în care să-ți valorifici inteligența socială și abilitățile înnăscute de a lega relații.

Horoscopul lunar martie 2017 pentru Balanță: RELAȚII ȘI DRAGOSTE

Până în preajma datei de 20 martie, familia ta va manifesta ceva rezerve față de partenerul tău. Lucrurile vor sta mult mai bine după această dată. Poți, chiar, să planifici o sarcină.

Dacă ești singură, un partener poate să apară din cercurile familiale sau din grupurile de prieteni cu care te vezi în weekend, la un spectacol sau la o competiție sportivă. Dragostea se manifestă impulsiv luna aceasta, cu decizii majore bruște – gen căsătorie sau, dimpotrivă, despărțire.

Viața ta socială va fi foarte activă, iar rețeaua ta de relații sociale se va lărgi considerabil, cu persoane din toate domeniile: de la industrie până la spiritualitate, sau atiști.

Horoscopul lunar martie 2017 pentru Balanță: CARIERĂ

Luna aceasta, planetele sunt favorabile găsirii unui job, în cazul în care ești în căutare. Dacă ai o afacere, ți se va oferi o deschidere care va modifica substanțial cifra de afaceri.

După data de 20, Mercur nu te mai ajută tot atât de mult în comunicare. Dacă ai de ales, planifică-ți călătoriile de afaceri sau de interes profesional până la această dată.

Ai nevoie de muncă intensă pentru atingerea obiectivelor. Eclipsa parțială de Soare de pe 26 martie poate să determine necesitatea unei schimbări de job sau de afacere pentru obținerea unei mai bune deschideri.

Horoscopul lunar martie 2017 pentru Balanță: BANI

Îmbunătățirea în situația ta financiară va veni după jumătatea lunii, dar cu condiția ca tu să faci niște eforturi pentru asta. Spre exemplu, să nu mai angajezi cheltuieli care nu-s neapărat utile și care riscă să-ți împovăreze bugetul. Tentația de a cheltui cu larghețe pe care o simți luna aceasta trebuie ținută în frâu.

Horoscopul lunar martie 2017 pentru Balanță: SĂNĂTATE

Predicțiile legate de sănătatea ta nu indică nimic deosebit până în ultima săptămână a lunii. Vei fi energică și vioaie ca de obicei. Spre afârșitul lunii va trebui să acorzi mai multă atenție regimului alimentar și odihnei. Dacă simți confuzie și disconfort, cel mai bine ți s-ar potrivi câteva ședințe de terapie Reiki.

Luna aceasta te va preocupa mai mult ca de obicei aspectul fizic și vei fi mai pretențioasă cu tine însăți. Aceasta se datorează unei eclipse parțiale de Lună care exarcebează energiile feminine. Dacă ți-e teamă să nu te îngrași, caută să mergi cât mai mult pe jos, în pas alert.

Mihaela Serea

Citește descrierea generală a Zodiei Balanței.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop