Horoscopul lunar iunie 2017 pentru Pești: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar iunie 2017 pentru Pești plasează Casa Familiei într-o poziție dominantă luna aceasta.

Horoscopul lunar iunie 2017 pentru Pești

Aspectele casnice și cela psihologice vor trece înaintea carierei luna aceasta. Cariera va depinde de echilibrul emoțional și de claritatea în gândire și reacții.

Inițiativa personală va fi limitată în această perioadă. Va trebui să comuți de la autonomie și asertivitate la flexibilitate și dialog constructiv. Interesele celorlalți sunt puternice și va trebui să-ți găsești drumul printre ele, folosind curentul și nu înotând împotriva lui. Consensul și compromisul te vor scoate la capăt neșifonată.

Stai bine cu imaginația și cu creativitatea. Dacă ai o profesie sau măcar preocupări în domeniul scrisului și al artei creative, luna aceasta ți se vor lega foarte frumos unele lucruri.

Reacțiile la conjuncturile astrale vor fi condiționate și de Ascendetul tău.

Horoscopul lunar iunie 2017 pentru Pești: CARIERĂ

În privința găsirii unui nou job, horoscopul lunar iunie 2017 pentru Pești este optimist. Cele mai multe șanse de reușită le vei avea undeva, în zona familiei. Fie că este vorba despre o afacere a familiei tale, fie că este vorba despre familia partenerului sau de niște prieteni vechi și foarte apropiați. Poate nu este jobul visat, dar prinde bine ca rampă de lansare.

Dacă ai un job stabil, nu atât avansarea ierarhică te va preocupa luna aceasta cât modurile în care poți să-ți faci mediul mai prietenos și ocupația mai plăcută.

Horoscopul lunar iunie 2017 pentru Pești: BANI

Mult zgomot pentru nimic! Dacă promisiunile de câștig fabulos ți se par prea frumoase ca să fie adevărate, probabil că așa este.

În prima parte a lunii va trebui să te aperi de ofertele de afaceri ca de muște. Iar în a doua parte a lunii, după ce te vor lăsa în pace, vei face cum știi tu mai bine: cu muncă serioasă și câștig rezonabil.

Nu te lăsa tentată de speculații și de scheme de câștig ușor: nu ești făcută pentru asta!

Horoscopul lunar iunie 2017 pentru Pești: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Știi cum e cu norocul în dragoste și norocul la bani: sunt invers proporționale. Luna aceasta este mai mult despre dragoste. Și sex. Dacă ești disponibilă, nu-ți vor lipsi ocaziile de a începe relații noi.

Aspectele planetare nu sunt favorabile pentru startul unor relații de mare angajament ci mai mult pentru distracție. De altfel, exact la petrecerii sau în vacanță vor apărea ocaziile. Abia către sfârșitul lunii vei începe să iei dragostea în serios. Și asta s-ar putea întâmpla chiar la locul tău de muncă sau în mediul în care locuiești.

Pentru Vărsătorii aflați în relații de lungă durată, dragostea va arăta ca o strânsă prietenie și colaborare, dezvăluindu-și valențele de înțelepciune. Aici își arată avantajele o adevărată compatibilitate între parteneri.

În consecință, va fi o perioadă bună pentru renovări în locuință și pentru a dezvolta planuri în privința copiilor. Pote îi consultați și pe ei!

Horoscopul lunar iunie 2017 pentru Pești: SĂNĂTATE

Horoscopul lunar iunie 2017 pentru Pești privind sănătatea atrage atenția asupra unei certe vulnerabilități în această lună. Îmbunătățirea stării generale depinde în mod decisiv de relaxare, de odihnă.

Tehnicile de respirație aplicate din când în când la locul de muncă te pot scuti de suferințe mărunte și sâcâitoare. Revizuiește-ți poziția în timpul lucrului și lasă-ți organele să se destindă și să funcționeze cum trebuie!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop