Horoscopul lunar iunie 2017 pentru Scorpion: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar iunie 2017 pentru Scorpion indică o creștere a puterii pentru Casa Carieirei spre sfârșitul lunii.

Horoscopul lunar iunie 2017 pentru Scorpion

Realizările personale vor fi mai importante decât aspectele domestice și cele psihologice. Nu vei putea ignora complet problemele familiei și va trebui să te ocupi de ele din când în când. Armonia în familie va contribui la succesul tău în carieră.

Îți vei atinge obiectivele cu ajutorul abilităților tale sociale. Trebuie să cauți cooperarea celorlalți și să faci compromisurile necesare. În iunie 2017, ar trebui să te concentrezi pe schimbarea imaginii de sine, scăpând de ceea ce îți prisosește.

Luna aceasta vei fi atrasă de spiritualitate, misticism și expansiune intelectuală. Te vor interesa educația superioară și călătoriile în străinătate.

Reacțiile la conjuncturile astrale vor fi condiționate și de Ascendetul tău.

Horoscopul lunar iunie 2017 pentru Scorpion: CARIERĂ

Având Casa Carierei foarte puternică, luna aceasta îți vei revizui strategiile profesionale. Vei putea face schimbările necesare pentru a progresa în carieră. Vei sesiza mai bine oportunitățile și vei înțelege cum poți profita de ele. Cea mai profitabilă perioadă va începe după data de 12 iunie.

Horoscopul lunar iunie 2017 pentru Scorpion: BANI

Horoscopul lunar iunie 2017 pentru Scorpion sesizează aspectul lui Jupiter favorabil pentru Scorpioni. Este timpul să-ți înviorezi sursele de venituri care se află de ceva timp în amorțeală. Instinctele tale financiare funcționează admirabil. Vei reuși să câștigi făcându-i pe ceilalți să simtă că este mai mult câștigul lor. Nu trebuie decât să-ți dorești cu adevărat banii aceia.

Surplusul de bani ar trebui direcționat spre acoperirea unor goluri și achitarea unor datorii. Pentru că, scăpând de ele, vei dobândi echilibrul necesar în perioadele mai puțin norocoase.

Horoscopul lunar iunie 2017 pentru Scorpion: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Semnele arată că Scorpionul singur își va găsi dragostea departe, peste mări și țări. Probabil, va fi o persoană de altă naționalitate. Dar este posibil s-o întâlnești în mediul academic su spiritual pe care-l frecventezi.

Probabil că vei fi copleșită de sfaturi și oferte de ajutor. Fă-te că accepți, dar sustrage-te discret. Nu depinde de ceilalți, dar nici nu trebuie să-i superi. Ceea ce va decide va fi compatibilitatea ta cu eventualul partener.

Toate planurile de renovare sau de investire într-o casă nouă ar trebui amânate deocamdată. La fel și planurile în privința unei sarcini.

Horoscopul lunar iunie 2017 pentru Scorpion: SĂNĂTATE

Previziunile astrale spun că sănătatea ta va fi mulțumitoare luna aceasta. Nivelul libidoului va fi excelent. S-ar putea să te deranjeze o inflamație a sinusurilor sau o rinită.

În contextul schimbărilor și revizuirilor de luna aceasta, o detoxifiere ți-ar prinde bine. Pentru a te plasa într-un câmp de energii pozitive, ar trebui să revizuiești amenajarea casei și să consulți un ghid Feng Shui.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Horoscop