Horoscopul lunar iunie 2017 pentru Leu: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar iunie 2017 pentru Leu arată o Casă a Carierei goală, deci luna aceasta nu vei avea preocupări speciale și nici realizări deosebite pe tărâm profesional.

Horoscopul lunar iunie 2017 pentru Leu

Va fi o lună obișnuită, în care te vei dedica muncii susținute, ca de obicei, dar va fi o perioadă de acumulare în pregătirea unui salt ulterior.

Inițiativa personală combinată cu activitatea intensă va aduce în viața ta schimbări de o natură complexă. Poziția planetelor va fi favorabilă acestor schimbări.

Nu este necesar să te adaptezi și să faci pe placul altora, pentru că ești pe drumul cel bun așa cum ai decis să acționezi.

Reacțiile la conjuncturile astrale vor fi condiționate și de Ascendetul tău.

Horoscopul lunar iunie 2017 pentru Leu: CARIERĂ

Luna aceasta, progresul profesional poate veni din aderarea ta la o asociație profesională. Poate veni și din stabilirea unei colaborări, mai curând cu o instituție sau cu un grup decât cu o persoană singulară.

In prima săptămână a lunii, implicarea într-un program filantropic te poate aduce mai aproape de persoane influente în domeniul tău. Spiritualitatea poate, de asemenea, să joace un rol important în cariera ta.

Horoscopul lunar iunie 2017 pentru Leu: BANI

Oportunitățile financiare te vor urmări toată luna și vor deveni efective în ultima săptămână. Indirect, câștigurile vor veni în urma unei investiții în tehnologie care să te susțină profesional.

Dacă intenționezi să investești într-o proprietate imobiliară, aceasta va fi o investiție profitabilă. Dacă ai o proprietate de închiriat, contractul încheiat luna aceasta va fi cu noroc.

Vei cheltui niște bani pentru dezvoltarea profesională și pentru îmbunătățirea relațiilor sociale. Și încă ceva, într-un scop caritabil.

Horoscopul lunar iunie 2017 pentru Leu: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Deși Venus îți este favorabilă, alte planete sunt în regresie în privința compatibilității tale în dragoste. Este indicat s-o iei ușor în privința unei noi relații și să lași sentimentele să crească în liniște. Vei fi atrăgătoare pentru potențialii parteneri.

Luna aceasta nu este indicat să iei o decizie în privința căsătoriei, a divorțului sau a unei sarcini.

Căsnicia și sexualitatea vor merge foarte bine luna aceasta. Dacă ai un partener constant, vă veți înțelege excelent. Viața socială va fi foarte activă și vei stabili noi contacte utile pentru cariera ta.

Horoscopul lunar iunie 2017 pentru Leu: SĂNĂTATE

Starea ta de sănătate în luna iunie va fi mult mai biună decât în perioadele anterioare. Vei avea un nivel de energie bun. Trebuie să te hidratezi consecvent, pentru ca fluxurile energetice purificatoare să fie stimulate în circulația lor. Hidratarea te va ajuta, de asemnea, să elimini toxinele acumulate în perioadele de efort susținut.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Horoscop