Horoscopul lunar iunie 2017 pentru Gemeni: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar iunie 2017 pentru Gemeni anticipează centrarea atenției pe aspectele domestice și emoționale ale vieții. Cele profesionale va trece într-un plan secund.

Horoscopul lunar iunie 2017 pentru Gemeni

Pentru că aspectele planetare nu sunt favorabile carierei, poți folosi răgazul pentru evaluări și proiecții. Vizualizează-ți traiectoria și identifică pașii de urmat.

Luna aceasta vei manifesta mai multă independență și aceasta va fi cartea câștigătoare. Nu e nevoie să faci compromisuri. Dacă întâmpini obstrucții din partea altora, blochează-I și vezi-ți de drumul tău.

Luna iunie este pentru tine una dintre cele mai luminoase perioade din an. Vitalitatea și încrederea sunt la cote maxime. Este timpul pentru activități intelectuale și creative. Gemenii care studiază și cei care au profesii în domenii artistice și de creație vor străluci în activitate.

Imaginația ta va fi debordantă și vei avea idei excelente. Reacțiile la conjuncturile astrale vor fi condiționate și de Ascendetul tău.

Horoscopul lunar iunie 2017 pentru Gemeni: CARIERĂ

Horoscopul lunar iunie 2017 pentru Gemeni dă semnale bune pentru cei care își caută un nou job. Oportunitățile sunt mai aproape decât te aștepți. Vei avea ocazia să abordezi dintr-o perspectivă nouă o realitate deja cunoscută și să-ți găsești locul într-o nouă schemă de lucru.

Horoscopul lunar iunie 2017 pentru Gemeni: BANI

Banii vor veni cel mai probabil după data de 11, ceea ce va îți va întări echilibrul financiar. Este posibil ca partenerul tău să aibă dificultăți cu niște clienți sau angajatori rău-platnici. Împreună, însă, veți fi pe plus și nu veți duce lipsă de resurse.

Un aport va veni din partea familiei sau a prietenilor apropiați, sub formă de cadou, sau ca investiție într-un proiect comun. Cheltuielile în afara celor obișnuite vor fi mai mici decât te aștepți și nu te vor afecta.

Horoscopul lunar iunie 2017 pentru Gemeni: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Jupiter aflat în progres va îmbunătăți luna aceasta aspectele legate de dragoste. Dacă ești singură, vei exercita o atracție irezistibilă asupra cuiva care te interesează. Angajează-te într-o relație numai după ce te gândești bine și ești sigură că este ceea ce-ți dorești. Ia în calcul și compatibilitatea ta cu potențialul partener.

În relațiile curente ale Gemenilor vor interveni reașezări și redefiniri de raporturi. Legăturile vor fi puse la încercare de niște decizii serioase care vor trebui luate.

Horoscopul lunar iunie 2017 pentru Gemeni: SĂNĂTATE

Gemenii stau excelent cu sănătatea luna aceasta. Pentru destindere și relaxare în perioadele foarte solicitante, se recomandă masaj și regim alimentar ușor, echilibrat. Luată de valul de energie pe care-l simți, s-ar putea să crezi că ești perpetuum mobile. Rezervă-ți, totuși, timp pentru odihnă, ca să nu clachezi înainte de sfârșitul lunii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop