Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Taur: carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Taur anticipează o perioadă foarte bună în privința relațiilor personale. Sentimentele tale puternice vor fi canalizate cu succes acolo unde trebuie. Află previziunile complete!

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Taur

Luna răspunde de soarta ta în iulie. Luna clarifică gândurile și sentimentele cele mai intime. Îndeamnă la meditații și stimulează rezoluțiile clare. Pe de altă parte, Pluto, care provoacă dezordine, este slab față Zodia Taurului. Nu va reuși să te încurce prea tare. Dacă ai încredere în tine și te adaptezi la ce se cere, vei avea succes.

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Taur: CARIERĂ

Ca și vecinul de zodiac, Racul, și tu vei avea succes în afaceri. Te vei putea extinde, dacă asta dorești. Există cineva care, din invidie, încearcă să te lucreze pe la spate. Trebuie să fii cu ochii în patru. Adună probe și pune-l la punct. Un aliat puternic va fi lângă tine.

Luna aceasta, vei avea ocazia să câștigi niște bani din altceva decât de obicei. Va fi o colaborare, o vânzare sau ceva care ține mai puțin de profesia ta.

Dacă ești angajată, urmează o perioadă mai puțin dinamică. Poate este timpul pentru vacanță. Chiar în vacanță fiind, ai șanse să cunoști pe cineva care îți va fi de folos în carieră. Sau poți descoperi ceva care să te ajute profesional. Sau poți avea revelația unui plan B, în caz că lucrurile nu merg bine la tine, la muncă.
Află cu cine ești compatibilă în afaceri, profesie și carieră!

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Taur: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Dacă iei vacanță, se pare că nu vei fugi în sălbăticie să te recreezi. Dimpotrivă, vei fi înconjurată de lume și îți vei face noi cunoștințe. Acestea se vor dovedi utile odată revenită la muncă. Vei beneficia de inspirație și de o viziune clară în acest sens.

În dragoste, este bine să te bazezi pe emoțiile și sentimentele tale. Fie că ești într-o relație, fie că ești pe cale să-ți faci una. Prea multe calcule nu te vor duce nicăieri. De asemnea, păzește-ți confortul sufletesc. Nu permite nimănui să te șantajeze emoțional.

Familia nu te va solicita în mod deosebit luna aceasta. Totuși, momentele petrecute împreună vor fi de calitate. Vor fi discuții cu miez, momente amuzante și, probabil, cadouri și surprize.

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Taur: SĂNĂTATE

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Taur arată că urmează o perioadă de robustețe tipică zodiei. Cu căldura vei avea de furcă. De asemenea, va trebui să te ferești de insolații și să te hidratezi consecvent. Altfel, riști simptome tipice: dureri de cap, amețeli, umflarea membrelor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop