Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Gemeni: carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Gemeni semnalează sprijinul pe care îl vei primi de la un cuplu de planete pitice: Eris și Ceres. Acest cuplu puternic îți va umple luna de evenimente și de oportunități. Află previziunile complete!

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Gemeni

Deși în mod obișnuit Eris nu este aliatul tău, luna aceasta va face o excepție. Aceasta, deoarece se află în tandem cu Ceres. Pentru ca toate acele oportunități să-ți aducă succesul, ți se pun unele condiții. Astfel, va trebui să renunți la o parte din confort și să-ți urmezi propria cale. Nu te lăsa antrenată de majoritate, nici de curentul general de opinie. Formează-ți propriul punct de vedere și acționează separat.

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Gemeni: CARIERĂ

Luna aceasta va trebui să fii puțin mai egoistă. Nu suporți conflictele. Ca să nu le provoci, nu spune tuturor ce intenții și ce interese ai. Dar nu te sacrifica pentru ceilalți. Dacă ai posibilitatea să-ți schimbi actualul job cu unul mai bun, fă-o. Asemenea ocazie nu se ivește în fiecare zi.

Dacă ai argumente să ceri o mărire de salariu, fă-o. Ești convingătoare, chiar intimidantă luna aceasta. Iar dacă lucrezi pe cont propriu, nu mai fi atît de scrupuloasă în alegerea proiectelor. Acceptă propunerea care ți se pare peste puterile tale. Adevărul este că, luna aceasta, puterile tale sunt sporite, nici nu le cunoști. Banii care se apropie de tine trebuie prinși din zbor, cu puțin efort. Altfel, vor fi ai altcuiva.

Află cu cine ești compatibilă în afaceri, profesie și carieră!

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Gemeni: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Gemeni arată ca o hartă în care toate se află aproape, la o întindere de braț. Important este să faci efortul de a întinde brațul.

În cuplu, ca și în societate, ai tendința să te exprimi ambiguu. Asta nu aduce nimic bun. Cu cât mai clară ești în exprimare, cu atât mai mari sunt șansele să obții ceea ce dorești. Pentru că șansele există și chiar sunt mari. Nu ai probleme, dar bați pasul pe loc de câtva timp. Pășește hotărât în direcția pe care o vrei. Va fi mai simplu decât crezi.

Dacă ești singură, fii pe fază! Există în jur persoane interesate de tine. Doar că nu le-ai observat încă. Sau nu ți s-a părut că ești destul de atrăgătoare. Încearcă un minim gest de apropiere și lămurește-te odată!

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Gemeni: SĂNĂTATE

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Gemeni este consecvent și în această privință. Ești la un pas de a rezolva o problemă veche și sâcâitoare. Poate o carie netratată, o alergie, un neg sau o aluniță dubioasă. Nu trebuie decât să te trezești într-o dimineață și să zici: „Azi e ziua'. Mergi la doctor, sau măcar programează-te. Restul va merge de la sine.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop