Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Fecioară: carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Fecioară constată lipsa unui patron specific. Însă Mercur are un impact pozitiv. Ca urmare, perioada va fi caracterizată de vigoare și dinamică. Iar Venus va veni cu o notă de isterie. Află previziunile complete!

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Fecioară

În luna iulie, zodiile de Pământ vor fi oarecum patronate de Venus. Aceasta înseamnă că vor fi provocate emoțional dar și dinamizate într-un sens pozitiv. Efectele vor fi pozitive în domeniul profesional. În sfera relațiilor, însă, echilibrul va fi fragil, sub continuă amenințare. Vei fi tentată să mergi la extreme, să fie ori albă, ori neagră. Mai degrabă repliază-te când simți provocarea. Ia-ți timp de gândire și de analiză calmă. Nu acționa conform primului impuls, pentru că ai șanse mari să greșești.

Mai sunt două planete cu ochii pe tine: Neptun și Pluto. Acestea te fac să manifești egoism și nesinceritate. Dar tot ele te taxează pentru asta. Așa că ai grijă la jocul lor cu două sensuri.

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Fecioară: CARIERĂ

Luna aceasta, vei avea de rezolvat niște probleme presante legate de bani. Va trebui să te agiți puțin ca să ieși la capăt cu toate. Va trebui să îți stabilești prioritățile în funcție de asta.

Dacă trăiești dintr-o activitate independentă, noii aliați îți vor fi de folos. Dar nu trebuie nici într-un caz să renunți la ceui vechi. Succesul tău depinde de diplomație și comunicare. De asemenea, îți pot fi utile sfaturile celor avizați care se află aproape, în jurul tău. Nu acționa sub primul impuls.

Dacă ești angajată, concentrează-te pe prezent. Fii la înălțime în situația de acum. Nu te lega foarte tare de o perspectivă îndepărtată și nesigură, în dauna prezentului. În jurul tău se întâmplă multe, se schimbă multe, se clatină multe. Preocupă-te să ieși bine din aceste frământări, apoi vei vedea ce vei mai face. Cu alte cuvinte, nu da vrabia din mână pe cioara din par.

Află cu cine ești compatibilă în afaceri, profesie și carieră!

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Fecioară: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Agitația de luna aceasta va fi legată de cercul de prieteni și cunoștințe. Vei fi provocată emoțional, fie prin bârfe, fie prin conflicte. Vei fi implicată în aceste conflicte, cu sau fără voia ta. Tendința ta va fi să iei partea cuva cu vehemență. Sau, cu aceeași vehemență, să-i poftești pe cei implicați să-ți dea pace. Această vehemență trebuie evitată. Mai bine găsește-ți o scuză să nu participi la întâlniri și discuții.

Familia va fi tărâmul fericirii tale. Petrece timp cu ai tăi, ieșiți în oraș sau chiar din oraș. Dacă trebuie să mergi într-o călătorie de serviciu sau de afaceri, ia-ți cu tine copilul sau partenerul. Îți va prinde bine compania lor la sfârșitul zilei.

Dacă ești singură, nu înseamnă că ești într-o situație dezavantajoasă. Este posibil să te simți foarte bine așa, singură. Probabil că ai nevoie de puțină liniște în timpul liber. O scurtă călătorie de una singură s-ar putea să-ți pice foarte bine. În jurul tău vor gravita multe persoane, cu interese de tot felul. Poți să-ți alegi dintre ele un partener fără a-ți crea obligații serioase.

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Fecioară: SĂNĂTATE

Articulațiile și circulația sanguină ar putea să dea semne de slăbiciune. Articulațiile se dreg cu exerciții fizice moderate. Pentru circulație, redu fumatul, evită alcoolul și hrănește-te ușor și sănătos. Evită pantofii cu tocuri care te vor obosi mai mult ca de obicei. Și hidratează-te cum trebuie.Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Fecioară

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop