Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Berbec: carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Berbec avertizează că semnele de Foc rămân fără patron astral. Cu toate acestea, Soarele continuă să te susțină. Dragostea este aria în care îți va merge cel mai bine. Află previziunile complete!

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Berbec

Planeta pitică Eris, care, de obicei, nu-ți este favorabilă, luna aceasta va avea o poziție diferită. Astfel că va influența pozitiv viața ta romantică.

În general, vei simți un flux de energie puternic, încă de la începutul lunii. Important este să nu pierzi momentul. Acționează cu tot curajul și nu te lăsa descurajată. Este o perioadă bună pentru rezolvarea problemelor în familie. În aceeași măsură, vei clarifica situația la muncă. Poți, chiar, să faci un pas riscant.

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Berbec: CARIERĂ

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Berbec anticipează o lună plină de succes. Există condiții să-ți iasă tot ceea ce-ți propui, dar nu de la sine. Trebuie să muncești mult, dar, cel puțin, știi că nu va fi degeaba. Dacă ai propria afacere, ești printre cei mai norocoși. Poți să te gândești la extinderea afacerii. Condiția este ca planurile tale să fi fost elaborate înainte. Nu este momentul pentru planuri complet noi.

Dacă ești angajată, este momentul să discuți despre noi responsabilități cu beneficiile aferente. Trebuie să renunți la încăpățânarea obișnuită, să fii mai flexibilă și mai diplomată. În acest fel, vei obține ceea ce îți dorești. Dacă împrejurările sunt de așa natură, schimbarea jobului este bine venită.

Află cu cine ești compatibilă în afaceri, profesie și carieră!

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Berbec: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Planeta pitică Eris este luna aceasta într-o poziție favorabilă. Nu vei mai vedea viața în roz, ci vei căpăta simțul realității. Acest lucru nu va fi de natură să te indispună. Te va face mai eficientă în alegerea relațiilor, mai clară în comunicare.

În familie și în cuplu, vei lămuri unele aspecte neplăcute. Discuțiile pe care le-ai evitat vei putea să le porți acum într-o manieră calmă și agreabilă. Vei avea puterea să lași de la tine fără să-ți pară rău. Totodată, vei ști cum să negociezi ca să lase fiecare de la el câte ceva.

În același timp, se pare că vei descoperi ceva interesant. Poate fi un nou hobby, poate fi ceva nou de învățat. Sau poate fi un nou cerc de prieteni de care să te lege o pasiune comună. Va fi un refugiu și o compensație pentru momentele în care nu vei avea destulă satisfacție în alte domenii. Iar dacă ești singură, poate fi vorba de o relație nouă, care se dezvolta încet dar solid.

Horoscopul lunar iulie 2018 pentru Berbec: SĂNĂTATE

Paradoxal, deși ai atâta energie, vei fi mai leneșă din punct de vedere fizic. Energia este mai ales mentală. Vei fi tentată să ronțăi ceva tot timpul, mai ales dulciuri. Nu te opune prea tare. Înseamnă că organismul îți cere glucide pentru că le consumi în procesele intelectuale. Dacă ești dintre acei Berbeci cărora le crește glicemia, controlează-te des. Alege fructele, mai ales afinele care au un efect miraculos.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop