Horoscopul lunar februarie 2019 pentru Pești. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar februarie 2019 pentru Pești

Horoscopul lunar februarie 2019 pentru Pești indică o perioadă în care vei avea satisfacție pe toate planurile. Nu atât din marile realizări dobândite, cât din rezolvarea și finalizarea unor situații. Vei atinge niște puncte terminus a cărăr urmărire te-a extenuat deja. Află previziunile complete!

Horoscopul lunar februarie 2019 pentru Pești: CARIERĂ ȘI BANI

Va fi o lună de muncă susținută – nimic nou. Însă, de data aceasta, vei obține și rezultate pe măsura eforturilor. Nu va mai fi o lună din aceea în care să te mulțumești cu gândul că ceea ce faci acum va da roade mai târziu. Acum vei bifa masiv pe lista cu obiecte de îndeplinit.

Partea și mai bună este că și banii vor fi la aceeași înălțime. Vei scăpa de unele datorii, vei completa prin casă și în garderoba familiiei spațiile goale. Deși e cea mai scurtă lună din an, pentru Pești se pare că va fi cea mai bogată în realizări.

Horoscopul lunar februarie 2019 pentru Pești: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

O lună fără evenimente majore, dar cu soliditate în relații. Când merge una, merg toate. Când ceva scârțâie, se împiedică totul. Luna aceasta, se pare că merge. Mulțumirea și liniștea din afara casei se vor instala și în casă.

Ieșirile în societate se vor rezuma la întâlniri cu rudele apropiate și cu prietenii, la discuții liniștite și în acord general. Poate se vor înjgheba niște planuri pentru perspectiva destul de îndepărtată a vacanței de vară.

Horoscopul lunar februarie 2019 pentru Pești: SĂNĂTATE

Amețelile matinale pot să fie în legătură cu o inflamație a urechii interne. Nimic grav, un medic specialist ORL te rezolvă în doi timpi și trei mișcări. Important este să te programezi la un control.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop