Care sunt zodiile care se pot aștepta la divorț în 2019

zodii care divorteaza in 2019

Anul 2019 se anunță a fi unul intens pentru toți nativii zodiacului. Dacă pentru unele zodii norocul va fi în totalitate de partea lor și își vor găsi marea dragoste, altele sunt predestinate să divorţeze.

Aceștia sunt nativii care pot încheia o relație de lungă durată sau chiar o căsnicie în 2019.

Berbec


Berbecul este unul dintre semnele zodiacului care are toate șansele să divorțeze anul acesta.
Pentru că este destul de impulsiv și ia decizii pe moment, certurile tot mai dese din relație îi va aduce în pragul disperării.
Persoanele născute sub acest semn zodiacal se plictisesc ușor și decid să o ia de la zero pe un alt drum. De obicei, berbecii nu rezistă prea mult alături de persoanele nepotrivite.

Gemeni

Nici nativii Gemeni nu sunt ocoliți de ghinion în 2019. Gemenii au nevoie de distracție și libertate pentru a rămâne într-o relație. Iar în 2019 se simt sufocați, la propriu, de partener.

Le este îngrădită libertatea fizică, cât și cea intelectulă. Așa că dragostea și căsătoria riscă să aibă de suferit.

Balanța

În 2019, Balanța simte că pierde echilibrul relației. Emoțiile nativilor Balanță vor fi când sus, când jos și vor avea de luat decizii dificile. Lipsa comunicării îi va împiedica să stabilească o bună comunicare cu persoana pe care o iubesc.

Săgetător

Săgetătorul se va simți sufocat și va pleca să-și caute libertatea. Săgetătorul are nevoie de un anumit stil de viață pentru o relație pe termen lung. Ori partenerul se adaptează cerințelor lui ori pune punct relației.

Pentru nativul Săgetător nu există nuanțe de gri, iar în 2019 relația lui de cuplu stă sub semnul întrebării.

Vărsător

În 2019 nu îți pasă dacă persoana de lângă tine a investit sentimente în relația voastră, pentru că vei pleca fără să te gândești de două ori. Ai tăria de a pune punct căsniciei, pentru că simți că ceea ce trăiești nu mai corespunde cu viziunea ta. Vei ajunge la cuțite cu partenerul de viață, iar divorțul nu poate fi evitat.

Pești

Peștii au un caracter complex și de foarte multe ori sunt greu de înțeles. Ei sunt foarte sensibili și din acest motiv au tendința de a exagera lucrurile. În 2019 există toate șansele să îți fie rănite sentimentele.
De obicei, nativii Pești caută o relație profundă, stabilitate și fidelitate pe viață. Însă nici în 2019 nu renunţă la standardele lor imposibile, așa că riscă să fie înșelați.

 

Iulia Sandu

Foto: shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop