Horoscopul lunar decembrie 2018 pentru Taur. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar decembrie 2018 pentru Taur

Horoscopul lunar decembrie 2018 pentru Taur semnalează prezența lui Venus într-o poziție deosebit de favorabilă. Vei avea succes în tot ce întreprinzi. Mai ales atunci când asta depinde de puterea ta de convingere. Află previziunile complete!

Ai resurse de energie nebănuite. Dacă abordezi toate situațiile cu calm și obiectivitate, totul îți va reuși. În plus, toți cei implicați vor fi mulțumiți. Ai o capacitate de exprimare atât de bună încât vei putea să convingi pe oricine să facă orice.

Horoscopul lunar decembrie 2018 pentru Taur: CARIERĂ ȘI BANI

Acum este momentul să faci schimbările pe care le dorești în domeniul profesional. Dacă vrei să organizezi altfel munca sau să aduci schimbări proiectului la care lucrezi, fă-o. Vei fi ascultată și ți se va da dreptate. Este și o perioadă favorabilă interviurilor și examenelor orale.

Dacă ai de făcut o achiziție la care se pune problema negocierii, acum e momentul să negociezi. Chiar dacă nu ești cu adevărat în bani, cel puțin stabilește înțelegerea. Semnează un contract, dă un avans și asigură-te că vei profita de condițiile avantajoase stabilite acum.

Horoscopul lunar decembrie 2018 pentru Taur: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Ți-a trecut vreodată prin cap că ai putea să-ți ceri tu în căsătorie partenerul? Ai avea toate șansele să obții un răspuns afirmativ. Sau ai putea, cel puțin, să-l convingi în legătură cu ceva important la care are ezitări. La fel și cu cei din familie. Vor dispuși să asculte sfaturile pe care le dai și să accepte propunerile tale.

Dacă nu ești într-o relație, pleacă la vânătoare. Ai pus ochii pe cineva? Fă-i o invitație și nu te va refuza. Ai o putere de atracție, dar nu una pasională, ci una rațională. O relație începută acum are șanse să dureze.

Horoscopul lunar decembrie 2018 pentru Taur: SĂNĂTATE

Este posibil să te supere o durere de spate. Evită să stai mult pe loc, în picioare. Este preferabil să mergi. Poate să fie de vină poziția încordată pe scaun, la birou. Trebuie să te ridici periodic și să te relaxezi. Ceafa te doare din același motiv. Iar dacă e vorba de genunchi, evită să urci scări. Pare un exercițiu fizic util, dar scările sunt dăunătoare genunchilor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop