Horoscopul lunar decembrie 2018 pentru Gemeni. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar decembrie 2018 pentru Gemeni

Horoscopul lunar decembrie 2018 pentru Gemeni observă o schimbare de atitudine a lui Mercur. Dacă, în ultima perioadă a încurcat pe toată lumea, acum te va susține puternic. Norocul se va adăuga la perseverența ta și vei putea, la final de an, să ieși cu totul pe plus. Află previziunile complete!

Se întâmplă foarte multe în imediata ta apropiere. De fapt, prea multe și asta devine o problemă. Va trebui să alegi. Tentația ta în această perioadă este să alegi acțiunea. Și totuși, uneori, e mai bine să stai pe loc și să privești situația în ansamblu.

Horoscopul lunar decembrie 2018 pentru Gemeni: CARIEIRĂ ȘI BANI

Luna aceasta nu funcționează tactica „apucă și fugi'. Trebuie să cântărești bine opțiunile. Nu promite nimic. Pe cât posibil, lasă lucrurile în suspensie. Chiar dacă este vorba despre o avansare, cu mărire de salariu. Paradoxal, asta poate fi spre răul tău. Poate să nu fie vorba despre o oportunitate ci despre un sacrificiu. Și chiar dacă este vorba despre o ofertă pentru un job care sună foarte bine. Mai gândește-te. În jurul tău e plin de false străluciri și de intenții ascunse.

Cu banii, la fel. Nu te lăsa atrasă de oferte care par prea bune ca să fie adevărate. Alege calitatea, chiar dacă e să plătești mai mult.

Horoscopul lunar decembrie 2018 pentru Gemeni: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Rămâi pe loc, așa cum ești. Nu te grăbi să-ți schimbi partenerul. Nu lua decizii rapide în privința casei și a familiei. Nu se văd la orizont realizări-surpriză, dar se văd tot felyul de tentații înșelătoare.

În cercul de prieteni și cunoștințe, nu te lăsa atrasă în distracții foarte costisitoare. Nu e stilul tău să arunci banii pe fereastră. Alege cercurile și distracțiile bazate pe cultură și inteligență.

Dacă nu ești într-o relație, poți să flirtezi cât vrei, dar nu te angaja încă în ceva serios.

Horoscopul lunar decembrie 2018 pentru Gemeni: SĂNĂTATE

Atenție la excese. Poate te consideri un alergător de cursă lungă dar nu și luna aceasta. Petrecerile trebuie să se termine la o oră rezonabilă. Dacă vrei să eviți deranjul stomacal, nu mânca ceea ce știi deja că nu-ți face bine. Este o perioadă în care organismul nu e dispus să-ți facă concesii. Evită aglomerațiile pentru că ai și o sensibilitate respiratorie. O viroză nu e cel mai plăcut lucru de sărbători.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop