Horoscopul lunar decembrie 2018 pentru Rac. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar decembrie 2018 pentru Rac

Horoscopul lunar decembrie 2018 pentru Rac anticipează o perioadă de revelații determinate de interacțiunea dintre Jupiter și Lună. Intuiția și empatia vor dicta pentru tine luna aceasta. Află previziunile complete!

Perioada care urmează poate părea lipsită de dinamică, statică. Dar pentru tine asta nu va fi o problemă. Important este că te îndrepți într-o direcție bună și construiești temeinic. Însă nu este momentul să te relaxezi. Acum ai de făcut niște pași importanți. Prioada mai dinamică ce urmează trebuie să te găsească pregătită de start.

Horoscopul lunar decembrie 2018 pentru Rac: CARIERĂ ȘI BANI

Nu te poți baza pe logică și rațiune luna aceasta. Așa că fii receptivă la ceea ce îți spune intuiția. Fii atentă la ceea ce se întâmplă în jur. Nu pierde momentul în care te poți folosi de schimbările care au loc. Intuiția te va ghida să te situezi de parte corectă. Se schimbă șefi, apar activități sau proiecte noi. Alege ceea ce te îndeamnă experiența și flerul.

Ești în echilibru financiar. Poți să achiziționezi ceva ce ai planificat și încă n-ai putut. Cu condiția să fie ceva moderat valoric.

Horoscopul lunar decembrie 2018 pentru Rac: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Relațiile personale vor evolua foarte frumos luna aceasta. Ar trebui să reții ca pe un fel de lecție ceea ce se va întâmpla. În esență, vei renunța la discuții teoretice și vei merge pe empatie. Partenerul se va simți foarte bine și în siguranță lângă tine. Copiii îți vor răsălăti înțelegerea cu multă afecțiune.

Dacă nu ești într-o relație, luna aceasta vei avea capacitatea de a găsi pe cine trebuie. Vei simți cine este acela și el va simți că meriți toată atenția lui. Racul are nevoie de confort psihic, de iubire și devotament. Nu te va mai atrage ceea ce strălucește dar nu are valoare.

Horoscopul lunar decembrie 2018 pentru Rac: SĂNĂTATE

Mica ta ipohondrie va amuți luna aceasta. Îți vei aprecia starea bună de sănătate. Dacă va fi nevoie să te tratezi pentru ceva, vindecarea va fi rapidă. Aceasta, pentru că psihicul tău calm și pozitiv va contribui din plin.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop