Horoscopul lunar decembrie 2018 pentru Leu. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar decembrie 2018 pentru Leu

Soarele, patronul tău, nu se află în cea mai favorabilă poziție. Dar te susține Marte. Nu face călătorii lungi și nu da curs marilor provocări. Horoscopul lunar decembrie 2018 pentru Leu avertizează asupra riscurilor. Află previziunile complete!

Luna aceasta, vei avea de gestionat propriile stări emoționale extreme. Și se pare că vei reuși. Cel puțin, nimic nu va răzbate în afară. Lucrurile vor merge bine, chiar dacă tu vei avea impresia că nu poți s-o scoți la capăt. Este important că ești foarte stăpână pe ceea ce faci, atât în domeniul profesional cât și în viața privată.

Horoscopul lunar decembrie 2018 pentru Leu: CARIERĂ ȘI BANI

În dfera profesională și în cea financiară, surprizele sunt puțin probabile. Vei atinge niște obiective planificate, ceea ce îți va da destulă satisfacție. Chiar dacă ți se va părea că ai prea multe de făcut într-un timp prea scurt, vei reuși să le faci pe toate. Și, privind în urmă, va trebui să recunoști că nici n-a fost atât de greu.

Totodată, în această lună se conturează un nou proiect. Va fi ceva destul de diferit de ceea ce faci acum. Sau poate fi vorba chiar despre un nou job. Nu te grăbi să iei decizii sub impulsul emoțiilor de moment.

Pentru Lei, este o perioadă periculoasă din punctul de vedere al banilor. Se știe că cea mai mare plăcere a lor este aceea de a face cadouri. Și cum este momentul cadourilor, se vor duce mulți bani în direcția aceasta. Pregătește-te sufletește pentru un ianuarie auster.

Horoscopul lunar decembrie 2018 pentru Leu: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Nu depinde totul de tine: într-o relație sunt doi. Nu face risipă de energie și nu te manifesta excesiv. Partenerul tău are nevoie de puțină liniște și independență. Dacă vrea să iasă cu prietenii, lasă-l să iasă. Fă-ți alt program.

În privința relațiilor sociale, se pare că trecutul va avea un cuvânt de spus. Te vei întâlni cu oameni pe care nu i-ai mai văzut de mult. Vei afla despre unii căror le-ai pierdut urma. Vor fi multe amintiri comune, se vor reînnoda relații și se vor proiecta colaborări pentru viitor.

Horoscopul lunar decembrie 2018 pentru Leu: SĂNĂTATE

Ceea ce te caracterizează în această perioadă este lipsa de răbdare. Nu este o problemă de sănătate, dar poate deveni. N-o să ai răbdare să mănânci, de exemplu. Iar asta îți va da stări de slăbiciune, vecine cu leșinul. N-o să dormi suficient, pentru că o să-ți găsești ceva de făcut până după miezul nopții. Și, în general, n-o să te poți concentra foarte bine la nimic. O să sari de la una la alta și asta o să-ți accentueze starea de agitație și nervozitate.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop