Horoscopul lunar decembrie 2018 pentru Berbec. Previziunile astrale despre carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar decembrie 2018 pentru Berbec

Horoscopul lunar decembrie 2018 pentru Berbec te avertizează că trebuie să trăiești și să gândești în prezent. În ultimul timp ai lăsat să se dezvolte un haos în jurul tău. Este timpul să faci ordine. Află previziunile complete!

Soarele nu îți este tocmai favorabil. Deci nu te mai baza pe noroc și inerție. Alege din tot noianul de gânduri și preocupări numai ceea ce duce undeva.

Nu te mai risipi în discuții inutile și proiecte fără șanse. Ești într-un punct din care nu mai poți înainta în această stare de dezordine. Nu te risipi în planuri de viitor până nu-ți pui ordine în viață.

Horoscopul lunar decembrie 2018 pentru Berbec: CARIERĂ ȘI BANI

Nu încerca să obții acum mai mult decât ai obținut deja. Este agitație în jurul tău și e pericol ca vârtejul să te prindă și pe tine. Mai bine îți ușurezi puțin situația. Renunță la ceva care nu-ți iese. Acceptă ceva care ți se impune sistematic. Caută să-ți stabilizezi jobul până la sfârșitul anului. Sau, ia măsura radicală de a-ți schimba jobul, dar numai dacă ai apucat să analizezi bine noua ofertă și ești absolut convinsă că faci bine.

Nu te angaja la plăți în rate. Nu contracta lucrări sau servicii costisitoare. Nu știi încă dacă vei putea susține aceste cheltuieli. Și nici dacă ai nevoie de ele.

Horoscopul lunar decembrie 2018 pentru Berbec: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Decât atâtea discuții fără rost, mai bine câteva decizii clare. Dacă ești între două relații, alege și hotărăște-te. Nu mai încerca să le duci înainte pe amândouă, pentru că asta te extenuează.

Dacă relația ta e una stabilă, vei găsi la partenerul tău și în familie limanul de liniște de care ai nevoie. Ascultă sfaturile și acceptă ajutorul celor mai în vârsta.

Horoscopul lunar decembrie 2018 pentru Berbec: SĂNĂTATE

Odihnește-te, pentru că în ultimul timp ritmul a fost haotic. Mergi la oftalmolog și verifică-ți vederea. Ceea ce pui pe seama monitorului și a luminii artificiale s-ar putea dovedi mai mult de atât. Dacă ai nevoie de ochelari, nu ezita. Fă-ți ochelari și poartă-i. Ai putea să faci din ei piesa de rezistență a unui nou look.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop