Zodiile care sunt predispuse la divorț. Căsniciile lor ajung să se destrame de multe ori

Divorțul este o experiență care poate lăsa răni adânci și doar gândul că acesta ar putea să apară îi îngrozește pe mulți oameni. Chiar dacă acest lucru nu se aplică în toate cazurile, astrologii sunt de părere că semnul zodiacal are o mare influență asupra vieții de cuplu și că unele zodii sunt predispuse la divorț. 

La începutul unei căsnicii lucrurile merg ca pe roate, însă, cu timpul, pot să apară o mulțime de situații care să ducă la divorț. Personalitatea partenerului este de multe ori un lucru care naște discuții aprinse și care poate să atragă după sine un divorț. În funcție de zodie, oamenii au diverse trăsături de caracter, care de multe ori nu sunt acceptate de partener și astfel se ajunge la despărțire.

Zodiile care sunt predispuse la divorț

1. Gemenii

Gemenii sunt un semn zodiacal dual, iar riscul ca aceștia să nu se poată concentra asupra unei singure relații este destul de ridicat. Când vine vorba despre mariaj, aceștia pot ajunge cu ușurință la divorț, mai ales dacă formează un cuplu cu o fecioară, un capricorn sau cu peștii.

2. Peștii

Peștii au un caracter complex și de foarte multe ori sunt greu de înțeles. Ei sunt foarte sensibili și din acest motiv au tendința de a exagera lucrurile. Pot să ajungă la divorț atunci când cineva le rănește sentimentele profund, dar și pentru că vor ca lucrurile să iasă perfect, iar cei din jur nu corespund cerințelor lor.

3. Balanțele

Balanțele sunt foarte echilibrate, iar orice persoană care intenționează să le distrugă armonia nu va rezista prea mult timp lângă ele. În timpul căsniciei, ele au tendința de a analiza lucrurile mult prea mult, ceea ce poate deveni deranjant pentru partenerii de viață. Aceasta este principalul motiv pentru care balanțele ajung de multe ori la divorț.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Zodiile care te iartă, oricât de mult le-ai greși. Păstrează-le mereu în viața ta

Zodiile cu un caracter aparte. Te vor cuceri de la prima întâlnire

Zodiile care nu își pot stăpâni furia. Nu ar fi bine să le superi

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop