Horoscopul lunar august 2018 pentru Rac: carieră și bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar august 2018 pentru Rac

Horoscopul lunar august 2018 pentru Rac anticipează că, luna aceasta, vei rezolva tot felul de mărunțișuri care așteaptă de mult. Mai ales în domeniul profesional. Vei simți că poți și ai chef de ele. Află previziunile complete!

Ușurarea și sentimentul de libertate îți vin din faptul că, luna aceasta, semnele de Apă chiar sunt de capul lor. Nici o planetă nu le guvernează. Asta nu înseamnă că vei rămâne fără apărare. Pentru că te vei apăra singură foarte bine. Și, de fapt, nici nu prea vei avea de ce să te aperi. Nimic rău nu se arată la orizont.

Horoscopul lunar august 2018 pentru Rac: CARIERĂ ȘI BANI

Oare să fie benefic faptul că unii dintre șefi și unii dintre colegi pleacă în vacanță? Probabil. Nativii în Zodia Racului se lasă stresați și timorați de te miri cine. Când vei rămâne singură cu competențele tale, vei vedea că nu ai nevoie de nici o îndrumare. Tot ce te apăsa și amânai, lucrurile de care te temeai le vei rezolva fluierând. Poți să-ți fii și șef, și executant, și consilier.

Dar nu este o perioadă bună pentru a începe ceva nou și complicat. Bucură-te că poți face curățenie în agendă și ai puțină răbdare. N-a venit încă vremea marii lovituri, oricare ar fi ea. O schimbare de job sau de afacere se cere puțin calculată. Momentan, gândește-te, încearcă să aduni informații, mai ascultă o părere. Acționează atunci când ai tot tabloul clar.

Horoscopul lunar august 2018 pentru Rac: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Pe planul vieții personale, atâtea clarificări ar putea să te și surprindă. Persoane care ți s-au părut stupide și pisăloage ar putea veni cu idei interesante și utile. Fii deschisă, mai dă-le o șansă. Poate fi chiar partenerul tău, care nu părea că e prea bine ancorat în realitate.

Dragostea propriu-zisă va fi zburdalnică și lejeră. Fără pretenții mari nici de o parte, nici de alta. Fără isterii, pentru că Venus a rămas în urmă, cu Taurii. Fără intrigi, pentru că Eris e ocupat să-i sâcâie pe Gemeni. Iar dacă partenerul tău are vreun asemnea inamic în harta astrală, seninătatea ta va fi suficientă. Pur și simplu, cu tine nu va reuși să se certe.

La fel se va simți toată familia. Copiii, care n-au niciodată interesul să se certe, vor fi cei mai fericiți. Vezi că nu e sfârșitul lunii dacă-i lași puțin de capul lor?

Nu ești într-o relație permanentă? Vei fi atât de relaxată, încât potențialii parteneri nu se vor teme să se apropie de tine. Vei flirta la greu, dar nu te vei angaja prea tare deocamdată. Cine va fi, la rândul lui, relaxat are o șansă reală cu tine.

Horoscopul lunar august 2018 pentru Rac: SĂNĂTATE

Ai grijă la piele! Există riscul unei arsuri solare sau al unei iritații de vreun fel. Mănâncă proaspăt, să nu mănânci carne insuficient gătită și poate nici preparate cu ou crud (tiramisu, maioneză). Acestea sunt periculoase pentru sănătate și se pare că în zona asta nu ești foarte rezistentă. Bacterii, virusuri, paraziți – acestea sunt riscurile. Dar acestea sunt riscuri permanente, nu-i așa?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Horoscop