Horoscopul lunar august 2017 pentru Vărsător: carieră, bani, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar august 2017 pentru Vărsător atrage atenția asupra deplasării forțelor planetare din sectorul sudic în cel nordic la finalul lunii iulie. Cariera și ambițiile sociale vor crește în importanță în fața aspectelor familiale și emoționale.

Horoscopul lunar august 2017 pentru Vărsător

Casa Familiei este și ea destul de activă, deci va trebui să le acorzi importanță egală pe tot parcursul lunii august.

În perioada care urmează, va trebui să-ți folosești toată experiența spirituală și să identifici modurile în care aceasta te poate ajuta practic. Aspectele planetare nu sunt favorabile explorărilor de ordin spiritual. Va trebui să treci în registrul practic înainte de a-ți propune noi descoperiri abstracte. În luna august, va trebui să fii prudentă și să eviți orice fl de confruntare.

Mercur este favorabil Vărsătorilor care au preocupări creative. Îi va susține să creeze în domeniul artistic lucrări de certă valoare. De-a lungul acestei luni, aceștia vor experimenta în diverse direcții.

Horoscopul lunar august 2017 pentru Vărsător: CARIERĂ

A sosit momentul în care poți pune în practică strategiile elaborate în perioadele anterioare. Dezvoltarea profesională a intrat într-o curbă pozitivă pentru Vărsători.

Beneficiezi de susținerea familiei și a prietenilor privind progresul tău în carieră. Prin intermediul contactelor sociale, vei avea multă deschidere și multe oportunități profesionale. Este necesară o analiză atentă înainte de a opta pentru una sau alta dintre variantele propuse.

Horoscopul lunar august 2017 pentru Vărsător: BANI

Vei avea o situație financiară stabilă, deși ritmul câștigurilor este afectat de Mercur retrograd. Aceasta îți va da un răgaz pentru revizuirea strategiilor de cheltuieli și pentru schimbarea priorităților.

Investițiile și cheltuielile importante din această perioadă au nevoie de o examinare atentă. Sunt posibile unele pierderi din nebăgare de seamă. Situația financiară se va îmbunătăți simțitor după data de 23. După această dată, o doză rezonabilă de risc este chiar bine venită.

Horoscopul lunar august 2017 pentru Vărsător: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Prezența lui Marte în Casa Familiei tale va afecta viața de familie într-un mod extins. Sunt de așteptat conflicte între membrii familiei. Preocupările tale intense pentru carieră pot induce tensiune între tine și partenerul tău.

Dacă plănuiești o sarcină, trebuie gândit bine și supus analizei comune în cuplu. Trebuie să ai grijă la echilibrul dintre viața de familie și cea profesională. S-ar putea să fie nevoie de reparații prin casă.

Influența lui Saturn încetinește progresele în dragoste ale Vărsătorilor. Vei fi interesată de apectul romantic al relației. Nu cere prea mult deodată! Trebuie să ai răbdare și să lași lucrurile să evolueze în ritmul lor. Dacă sunt îndeplinite condițiile de compatibilitate , relația își va găsi ea singură făgașul.

Horoscopul lunar august 2017 pentru Vărsător: SĂNĂTATE

Horoscopul lunar august 2017 pentru Vărsător atrage atenția că sănătatea Vărsătorilor va fi problematică până pe 23. Va trebui să te concentrezi pe activitățile cele mai importante și să-ți conservi energia.

Relaxează-te cât poți; încearcă exerciții de respirație ori de câte ori simți că te-a luat valul și nu mai poți. Obișnuiește-te să faci câteva exerciții fizice de extensie și relaxare musculară la interval de o oră sau două.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop